Ahoj, potřeboval bych poradit. PC mi začalo dělat neplechu (viz. níže). Myslím, že na 90% to je grafikou a chtěl bych to potvrdit / vyvrátit, něž začnu reklamační proces.
PC je 2 roky starý. Problém se objevil už tak před půl rokem, ale stávalo se to tak jednou do měsíce, takže jsem tomu zas takovou pozornost nevěnoval, teď se to děle skoro při každém zapnutí jakékoliv hry.
Zapnu hru -> vše ok, hraju na nejvyšší detaily, po cca 20 minutách, někdy po hodině se mi sekne zvuk (RRRRRrrrRRR), 2 vteřiny je ještě vidět seklá hra a potom už je vidět jen černá obrazovka. Někdy se po cca 30 sekundách až minutě hra opět načte, ale poslední dobou se po seknutí PC odmlčí úplně a monitor mi hlásí "no signal" takže mi nezbývá nic jiného než restart. Dříve mi to po spadnutí hry hlásilo chybu ovladače grafiky: "Ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version <jakákoliv! >přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven..teď už to potom s pc ani nekomunikuje jak jsem psal předtím.
Asi si dokážete představit ten rage když se mi to přihodí při kompetitivním zápase v CS:GO kdy je skore např. 14:14...
Viry nepřicházejí v úvahu. Na grafiku jsem zkusil narvat asi všechny vydané ovladače. V PC je všechno upevněno jak má. Asi bych měl reklamovat grafiku,že? Nemůže to třeba být vadná motherboard? Nejsem zas takovej odborník. Díky za každou radu.
HW Specifikace:
CPU i5-3470 (3,2ghz)
MB Gigabyte H77M-D3H - H77
GTX 650 Ti Boost 2gb ddr5 /Gigabyte
zdroj Crono 600W
2X4 GB DDR3
Problém s grafikou?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafikou?
Pokud je GK také 2 roky stará, tak asi s reklamací nepochodíš. Podle popisu to odpovídá GK, nejspíše se přehřívá a tak zkontroluj teploty.Problém může též způsobovat zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Problém s grafikou?
mám na ní právě záruku 3 roky,tak je to ok. Teploty zkontroluju, ale nevím jaké by kde měly být optimální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1580
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13