zdravim, mam problem s cernou obrazovkou kdyz hraji urcite hry ( wolrd of warcraft cata, hearthstone, heroes 5 ) u her napr. ( world of warcraft woltk nebo heroes 3 a 4 ) se mi to nestava
mam desktop all in one ( procesor Intel Core Duo CPU P7450 2.13GHz, RAM 4GB, operacni system 64bit verze systemu windows windows 7 ultimate. copyright 2009 Microsoft Corporation, service pack 1, verze systemu NCO45AA-ABU IQ525uk, BIOS: bios date:04/27/09 10:06:08 ver. 5.06, directX 11
zarizeni: Nazev: NVIDIA GeForce 9600M GS, vyrobce NVIDIA, typ cipu: GeForce 9600M GS, typ DAC. integrated RAMDAC, zobrazeni 1680 x 1050 32bit 60Hz
ovladace: nvd3dumx.dll, nvwgf2umx.dll, verze 8.17.12.9619, WHQL ano, verze DDI 10, model WDDM 1.1
ovladace jsem zkousel starsi i ty nejnovejsi ale chyba byla vsude, PC se neprehriva max 75 C, komponenty uvnitr PC jsou vsechny v poradku, nejsou zaneseny prachem, zkousel jsem i prepajet chipset ale to taky nepomohlo
tato chyba ( cerna obrazovka ) se mi vyskytla uz vice jak pred rokem a netusim z jakyho duvodu ( zkousel jsem i reinstal windowsu, ale taky nic ) nvm jestli by napr. windows visty nato mely vlip ( ty bohuzel nemam )
nemyslim si ze ty hry kde se mi jevi tato chyba jsou narocne na grafiku apod.
kdyby jste nekdo chtel videt kdyz hraji hru a pak mi to hodi cernou obrazovku tak muzu dodat i video
rad bych uz konecne vedel co mi tuto chybu zpusobuje ( chyba je na strane SW ne HW, aspon mi to po kontrole s technikem tak napsal
diky za rady
cerna obrazovka pri hrani her
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: cerna obrazovka pri hrani her
zkousel jsem i prepajet chipset ale to taky nepomohlo
mohu se zeptat čím?
Tohle je spš do sekce problémy s HW.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
ja jsem to samozrejme nedelal to delal odbornik a to bylo jeste predtim, to jsem jeste nevedel zdali je to chyba HW nebo SW
hold kdyz nvm co to zpusobuje tak jsem zkousel vse co mi bylo doporuceno ( ted je pry chyba v SW nekde, bohuzel to je dost siroky pojem tak to bude asi komplikovany ) ale kdyz mi to pred lety nedelalo a ted uz pres rok jo tak bych uz rad nato prisel ale nvm no ( jediny co jsem nezkousel je si tam hodit puvodni windows visty ktery tak nejak nemam no nic jineho fakt nvm )
hold kdyz nvm co to zpusobuje tak jsem zkousel vse co mi bylo doporuceno ( ted je pry chyba v SW nekde, bohuzel to je dost siroky pojem tak to bude asi komplikovany ) ale kdyz mi to pred lety nedelalo a ted uz pres rok jo tak bych uz rad nato prisel ale nvm no ( jediny co jsem nezkousel je si tam hodit puvodni windows visty ktery tak nejak nemam no nic jineho fakt nvm )
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dle popisu to spíš vypadá na HW chybu konrétně poškozenou GK nebo problém na úrovni ovladačů.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5756
-
od atari