Preinstalace z win 10 na win 8
Preinstalace z win 10 na win 8
Ahoj.Nedavno jsem nainstaloval win 10 insider a dnes rano jsem zjistil ze po zapnuti NTB pribiha nejaka kontrola a NTB pote najede do UEFI biosu.Zde jsem se pokousel obnovit recovery-marne.Nastesti jsem si delal instalacku win 8.1 alw pri pokusu o reinstal hlasi ze je nejaky soubor poskozen.Zkratka kazdy pokus o obnoveni selhal.Nemel by nekdo napad jak NTB preinstalovat na Win 8?? Jinak klic k instalacce zrejme mam.nejaky sem vyhrabal pomoci programu( uz nevim jakeho)kdyz jsem delal instalacni disk.
Re: Preinstalace z win 10 na win 8
Je potreba stahnout instalacni DVD od MIcrosoftu a bud vypalit na DVD nebo udelat instalacni flashdisk.
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... resh-media
Produktovy klic si to bud najde samo, nebo se da precist po instalaci pomoci RWEverything (potom je nutne instalovat s verejnym Technet klicem).
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... resh-media
Produktovy klic si to bud najde samo, nebo se da precist po instalaci pomoci RWEverything (potom je nutne instalovat s verejnym Technet klicem).
Na vasem odkazu je pouze download nejake utilitky na vytvoreni instalacky.Pres tento program jsem instalacku vytvoril ale nyni pri pokusu o reinstal hlasi poskozeny soubor.Ja se vubec do windowsu nyni nedostanu(Po pokusu o opravu pri startu skoncim pouze v UEFI) takze bych pozreboval nejaky funkcni win 8 64-bit. iso abych mohl PC preinstalovat.Nevim vsak kde jej najit.
To instalacni ISO Windows 8.1 stahne preci ta utilita a vytvori z nej bud flashdisk nebo ho vypali na DVD.
Aha.Dekuji vyzkousim.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2015 09:43) ---
Bohuzel.Doma mam jen starsi NTB s win XP a program nejde spustit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2015 09:43) ---
Bohuzel.Doma mam jen starsi NTB s win XP a program nejde spustit.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”