Zdravim,
Potřeboval bych pomoc, mam windows 7 na USB Flash disku a windows 7 v jiném počítači ve složce, tudiž jsem celý obsah složky dal na prazdné USB a chtěl jsem to na bootovat ,ale nejde mi to, zkoušel jsem jak v nastavení biosu dát aby mi to načítalo z USB ,ale i tak mi to stále píše BOOTMGR chybí i když tam je... nechapu to ? neměla by ta složka být v isu nebo ja opravdu už nevím.
Díky za rady, za chyby se omlouvam je to psané z mobilu.
Windows 7 bootovaní z flash disku
Re: Windows 7 bootovaní z flash disku
Pokud jsi prekopiroval obsah slozky, tak tam chybi boot sektor.
Jako ISO by melo byt to, z ceho vytvaris ten flashdisk - v tom ISO obrazu disku jsou jak instalacni soubory (ktere mas) tak bootsector (ktery nemas).
Ze zkopirovaneho instalacniho DVD Windows na disk bootovaci disk uz neudelas - ani DVD, ani USB flashdisk. Potrebujes k tomu originalni instalacni medium - budto jako DVD nebo jako obraz disku (ISO).
Jako ISO by melo byt to, z ceho vytvaris ten flashdisk - v tom ISO obrazu disku jsou jak instalacni soubory (ktere mas) tak bootsector (ktery nemas).
Ze zkopirovaneho instalacniho DVD Windows na disk bootovaci disk uz neudelas - ani DVD, ani USB flashdisk. Potrebujes k tomu originalni instalacni medium - budto jako DVD nebo jako obraz disku (ISO).
Petře, prosím tě, ten windows 7 cd mám, ze kterého jsem to normalně bootoval, ale je to staré DVD a už mi to nechtělo přečíst data, tudiž mám furt dvd tak jak tedy stím, mohu něco stále udělat ?
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud vím tak Windows nejde aktivovat na víc PC....
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
Mám to na jednom,ale rozhodl jsem se o reinstal, ale jelikož mě zradilo dvd, jsem asi nahranej
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
bootsect /nt60 f(leska):
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zbook G6 - windows na pomalejším disku Příloha(y)
od Qinter » 08 črc 2024 20:30 » v Vše ostatní (hw) - 30
- 10521
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 22:40
-
-
- 6
- 8058
-
od zeus