Vaše zkušenosti s HyperX Cloud Gaming HS plus dotaz Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tharius
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Vaše zkušenosti s HyperX Cloud Gaming HS plus dotaz  Vyřešeno

Příspěvekod Tharius » 26 čer 2015 23:11

Zdravím vespolek,

od kamaráda vím, že tady vždy dobře poradíte, tak jsem si řekl, že se tady zkusím zeptat. Poohlížím se po nových sluchátkách k PC. Nejsem žádný audiofil, ale přesto mám doma Samsony na poslech hudby. Teď se poohlížím po nějakém herním headsetu. Zkoušel jsem hrát se Samsíky, ale nevyhovuje mi to. Tak nějak jsem zvyklý na zavřená sluchátka při hraní. Od dob, co jsem kupoval herní headset naposledy se ta nabídka změnila k nepoznání. Koukal jsem na recenze, videa atd.. Okamžitě mě napadly HyperX Cloud Gaming. Mám na vás pár dotazů ohledně tohoto headsetu. 1. Bych chtěl zmínit, že nosím brýle. Je tento headset pohodlný i s brýlemi? 2. Jak reaguje kabel na dotyk? U těch Samsonů mě například s*re, že když se toho kabelu byť jen trochu dotknu, okamžitě to vystřelí na mušle. Nebo když se mi kabel byť jen dotýká klávesnice a já začnu něco psát, tak taky dunivé rány, jak když William Wallace zaháněl Anglány. 3. Je ten zvuk opravdu tak dobrý jak říkají recenze? Nečekám od nich zvuk jak od Beyerdynamics DT990, ale chtěl bych aspoň natolik dobrý, aby šly poslouchat songy. Tzn. lepší než třeba Siberky či Logitechy. 4. Poslední otázka. V HW specifikacích se vyznám asi jak koza v náklaďáku, ale zaznamenal jsem jednu věc, že Hypery mají 60 Ohmů a víceméně všude říkají, ať si člověk při koupi dá pozor, jestli to vůbec rozjede. Ve videorecenzi od Tek Syn. bylo zmíněno, že aby člověk měl opravdu dobrý zvuk, musí mít kvalitní zvukovku. Já mám M5A97 EVO R2.0 (https://www.alza.cz/asus-m5a97-evo-r2-0-d355421.htm). Hledal jsem na netu, jestli to pojede, ale nikde jsem nenašel téma, které by to opravdu 100% potvrzovalo nebo vyvracelo.

Děkuji Vám byť jen za přečtení a doufám, že mi poradíte stejně dobře, jako kámošovi :)

Reklama
Tharius
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Vaše zkušenosti s HyperX Cloud Gaming HS plus dotaz

Příspěvekod Tharius » 27 čer 2015 19:33

Prosím prosím aspoň otázečku č. 4 ohledně těch Ohmů a mé mobo. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
    od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw)
    9
    2422
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    17 dub 2025 15:42
  • Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
    od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    14
    4101
    od Kogaku Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 11:58
  • Zkušenosti s VxKex na Windows 7?
    od SGvagon » 27 říj 2024 22:06 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    3049
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 říj 2024 11:29
  • Ryzen 9800x3d, Zkušenosti s Ram
    od Acey » 13 úno 2025 12:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    0
    2618
    od Acey Zobrazit poslední příspěvek
    13 úno 2025 12:28
  • Klavesnica gaming
    od AirCrew » 03 dub 2025 20:56 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC