Zdravím, mám velký problém a doufám že mi poradíte jak ho vyřešit. Včera jsem chtěl zkusit nějak pracovat s movie makerem, ale zjistil jsem že ho na PC nemám. Hned jsem teda šel na oficiální stránky a stáhnul to "Windows Essencial" a vybral jsem si že si stáhnu jen Movie Maker a fotogalerii. Po instalaci mi ale movie maker nešel spustit, tak jsem zapnul youtube a podíval se co bych měl udělat aby mi MM šel. Musel jsem nainstalovat aktualizaci "K-nějakáčísla". Po aktualizaci mi movie maker šel ale nastal problém.. Počítač se začal hrozně sekat. Po chvíli mě to přestalo bavit a hned jsem Windows Essencial odinstaloval společně s tou altualizací. Bohužel to nepomohlo a počítač se stále sekal, znovu jsem se podíval na internet a někde jsem si přečetl že by mohla pomoct obnova systému do doby před aktualizací. Obnova se nějak ale nepovedla, když se počítač restartoval asi minutu a půl byla jen černá obrazovka, po té jsem konečně viděl plochu a hned na mě vyskočila 2 okna. Jedno bylo že obnovení systému bylo neúspěšné a druhé že nejde program protože v PC chybí api-ms-win-downlevel-ole32-l1-1-0.dll .
Po kliknutí na jakýkoliv program mi vyskočí okno "Aplikaci (0xc0000005) se nepodařilo správně spustit.)". Nyní na počítači nemůžu prakticky dělat nic.
Nemůžu dát ani dxdiag, jediné co se dá dělat je tak super rychle otvírat složky nebo textové soubory.
Počítač po obnovení neotevře žádný program
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač po obnovení neotevře žádný program
Pokud máš instalační CD/DVD zkus opravu systému. Jestliže jsi PC koupil s již nainstalovaným systémem, tak se podívej, zda na disku není oddíl pro obnovu systému. Z toho jde systém obnovit do původního stavu, jako byl při koupi PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádný USB Wifi dongle není schopný přesáhnout 100 mbit/s
od samosato » 30 pro 2024 21:07 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1810
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 22:13
-
-
- 1
- 4314
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
- 3
- 4274
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15898
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3731
-
od petr22