Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:46, celkem upraveno 2 x.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Slúchadlá na von do 45€
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Ty ale fakt nejsou na ven, jsou polootevřené, takže by to šlo dost slyšet ven, a navíc by v nich vypadal jako pilot
Jinak jsou to dobré sluchátka, to jo.

-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:46, celkem upraveno 4 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tAK SI KUP rASER kRAKENY 

-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Ty HD681B mám, jestli chceš, napíšu ti delší recenzi - srovnával jsem je s pár i dražšími sluchátky, mám je dost naposlouchané. Hodně zkráceně - jsou to super sluchátka, ale potřebují trochu silnější zvukový výstup - mobil je moc nevybudí (né ale že by hrály potichu), na PC více než ok. Basy mají takové středně silné, středovýšky dost výrazné (velice se mi líbí). Konstrukce OK, hodněkrát spadly a pořad jak nové. Kabel je kvalitní, rozhodně se nevytrhne za měsíc. Jsou polootevřené - tudiž jdou dost slyšet ven. Ven bych je asi nebral, mám menší hlavu a vypadám v hodně nich divně. Do města bych si je nebral.
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Tak to máš luxusní zesilovač. Nevím jestli to víš (já to při nákupu nevěděl, přehlédl jsem to
) těch HD681 je více verzí, neliší se pouze barvou, ale i svou frekvenční charakteristikou:
http://cdn.head-fi.org/1/1e/310x110px-1 ... hd681F.png
Ty 681B by měly být zvukově velmi podobné AKG K240 - což jsou i podle recenzí. Co ale musím upozornit je to, že je zvuk dost návykový - už nechci poslouchat z ničeho jiného - na ven mám Creative EP630, což nejsou špatná sluchátka, ale zvuk je oproti superluxům úplně bez dynamiky. Když se do nich zaposlouchám, je to zvuk jak kdyby jsem byl pod pódiem. Velké 50mm měniče dělají svoje :)
Na ven bych možná bral ale novou, ale i dražší verzi 681 Evo. Jsou rozhodně hezčí.

http://cdn.head-fi.org/1/1e/310x110px-1 ... hd681F.png
Ty 681B by měly být zvukově velmi podobné AKG K240 - což jsou i podle recenzí. Co ale musím upozornit je to, že je zvuk dost návykový - už nechci poslouchat z ničeho jiného - na ven mám Creative EP630, což nejsou špatná sluchátka, ale zvuk je oproti superluxům úplně bez dynamiky. Když se do nich zaposlouchám, je to zvuk jak kdyby jsem byl pod pódiem. Velké 50mm měniče dělají svoje :)
Na ven bych možná bral ale novou, ale i dražší verzi 681 Evo. Jsou rozhodně hezčí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3804
-
od kecalek