Přechod z Win na Apple
Přechod z Win na Apple
Přešel tady někdo z Vás z Windows ntb na Apple ntb? Já bych ho chtěl zkusit, ale je to docela pálka, tak abych pak nelitoval. Je pravda, že ve vidlích vlastně skoro nic nepoužívám akorát Word na korekci gramatiky - jinak se snažím používat Google Docs a všechny ostatní sw jsou open. Jedou open sw na Applu? Jsou tam nějaké nekompatability, které by mi mohli v ČR stížit užívání?
Re: Přechod z Win na Apple
Prakticky vsechny dulezite softy existuji i pro OS X. Microsoft Office pochopitelne existuje i na Macu.
Jedna z dulezitych veci je si vcas uvedomit ze to co se ve Windows dela slozite se v OS X dela jednoduse - napr. instalace programu - program se jen pretahne do slozky Aplikace a je nainstalovano, vsecko ostatni udela system. Odinstaluje se jen smazanim ikony z Aplikaci.
Jedna z dulezitych veci je si vcas uvedomit ze to co se ve Windows dela slozite se v OS X dela jednoduse - napr. instalace programu - program se jen pretahne do slozky Aplikace a je nainstalovano, vsecko ostatni udela system. Odinstaluje se jen smazanim ikony z Aplikaci.
Re: Přechod z Win na Apple
Báječný, to je potěšující odpověď. Já jsem nikdy nepoužíval jiný OS než Win přesto ve win trpím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7019
-
od MaximusPatterson
Zobrazit poslední příspěvek
17 kvě 2025 15:41