Ahoj,
mám takový problém. Chtěl jsme připojit HDD z mybooku od WD do notebooku abych ho mohl dát diagnostikovat. Připojil jsme ho pomocí usb, ano měl sem ho zapojené v elektrice pomocí adaptéru. Když ho takhle připojím, tak se sice nainstaluje jakýsi ovladač, bohužel HDD se nezobrazí v w. pruzkumníku a ani v total commanderu. Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čím to může být? Myslíte že by pomohlo, kdybych ten disk připojil rovnou do stolního pc, přes zdroj a satu?
HDD z mybooku
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HDD z mybooku
Samozřejmě, že když eliminuješ ten článek převodník SATA-USB, tak si pomůžeš a můžeš se hrabat dál v HDD. V tom USB už může být problém... Může a nemusí. Přece jen přímé spojení je lepší...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ktery je to Mybook?
Vetsina novejsich Mybooku data sifruje, takze bez toho WD prevodniku co je vestaveny v te krabici je to necitelne (bez toho konkretniho kusu s konkretnim vyrobnim cislem).
Pokud jde o diagnostiku, ta fungovat musi - k tomu neni treba pristup k datum. Staci Crystal Disk Info nebo WD Data LifeGuard.
Vetsina novejsich Mybooku data sifruje, takze bez toho WD prevodniku co je vestaveny v te krabici je to necitelne (bez toho konkretniho kusu s konkretnim vyrobnim cislem).
Pokud jde o diagnostiku, ta fungovat musi - k tomu neni treba pristup k datum. Staci Crystal Disk Info nebo WD Data LifeGuard.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Mybook je to tendle: http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=WD10000H1NC-00&x=14&y=10
Takže když to HDD připojím a nezobrazí se, tak Crystal Disk Info bude fungovat?
Takže když to HDD připojím a nezobrazí se, tak Crystal Disk Info bude fungovat?
Zadny z programu na kontrolu disku nevyzaduje, aby se disk zobrazil pod nejakym pismenem.
Musi byt ale videt ve spravci disku.
My Book World Edition by mel data pri zapisu sifrovat.
Musi byt ale videt ve spravci disku.
My Book World Edition by mel data pri zapisu sifrovat.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
tak diagnostikovat šel... Ted ješte najít někoho kdo tomu rozumí lépe než já a řekne že ten disk jde do popelnice 
1870 dnů za cca 5let není zrovna málo což?

1870 dnů za cca 5let není zrovna málo což?
► Zobrazit spoiler
Naposledy upravil(a) Marethyu_1 dne 23 črc 2015 12:49, celkem upraveno 4 x.
Podle me tomu disku nic neni.
Ve vsech pripadech co jsem tu mel odesel ten prevodnik, jenze kvuli blbosti WD ji take bylo potreba vzdycky spravit.
Ve vsech pripadech co jsem tu mel odesel ten prevodnik, jenze kvuli blbosti WD ji take bylo potreba vzdycky spravit.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správě disku vidět je, ale k datum se nedostanu.
V tom případě by mě zajímalo, proč ten mybook nefunguje tak jak by měl... no co nadělám, děkuji pomohli jste mi :) nemusím kupovat novej disk
edit: jak ten převodník sparavím? jde koupit jenom ten? abych nevyhazoval peníze za nový mybook
V tom případě by mě zajímalo, proč ten mybook nefunguje tak jak by měl... no co nadělám, děkuji pomohli jste mi :) nemusím kupovat novej disk

edit: jak ten převodník sparavím? jde koupit jenom ten? abych nevyhazoval peníze za nový mybook
Zpět na “Problémy s hardwarem”