P: Microsoft Surface pro i7/8gb ram/512gb ssd

Prodej hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

mattejn
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

P: Microsoft Surface pro i7/8gb ram/512gb ssd

Příspěvekod mattejn » 28 črc 2015 04:05

Ahoj uvažuji o prodeji svého Surface pro 3. Jde o nejvyšší konfiguraci s core i7 4650u, 8gb ram a 512gb ssd diskem.
Mám k němu samzřejmě stylus a i type cover (podsvícenou) - u ní je jediný problém, že jde o klávesnici s angl. znaky a sekundárně čínskými (prostě normální QWERTY), chtělo by si to kdyžtak dodělat popisky na písmenka s diakritikou. Já funguji bez toho. V záruce je u MS do 02/04/2016, tedy necelé 4 měsíce starý.

Důvod prodeje je ten, že je to v podstatě zbytečně výkonná záležitost na moje použití (hlavně škola, filmy, surfovaní), na hry a náročnou práci mám výkonný desktop.

Cenu se nebojte nabídnout, ovšem vemte v potaz, že nová tahle sranda vyjde skoro na 50 tisíc. Pokud by se náhodou našel takový člověk, tka bych byl ochoten vyměnit za surface pro 2, nebo pro 3 ve verzi s i5 a klidně jen 128gb diskem. Samozřejmě s nějakým doplatkem.

Reklama
karef
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: P: Microsoft Surface pro i7/8gb ram/512gb ssd

Příspěvekod karef » 12 lis 2015 11:27

Ahoj

Jaka je tva predstava o cene?

Diky

my.kf@hotmail.com

Dodatečně přidáno po 1 minutě 37 vteřinách:
Ahoj

Mel bych zajem o koupi tohoto pristroje. Mel by jsi predstavu za kolik jej chces prodat?

Dekuji za odpoved

Karel

my.kf@hotmail.com

Dodatečně přidáno po 2 minutách 47 vteřinách:
Ahoj

Mas predstavu o cene?

dekuji

Karel

Ahoj uvažuji o prodeji svého Surface pro 3. Jde o nejvyšší konfiguraci s core i7 4650u, 8gb ram a 512gb ssd diskem.
Mám k němu samzřejmě stylus a i type cover (podsvícenou) - u ní je jediný problém, že jde o klávesnici s angl. znaky a sekundárně čínskými (prostě normální QWERTY), chtělo by si to kdyžtak dodělat popisky na písmenka s diakritikou. Já funguji bez toho. V záruce je u MS do 02/04/2016, tedy necelé 4 měsíce starý.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “P: Hardware”