Jak jste si již pravděpodobně všimli, dnes je 29. července léta páně 2015 a Microsoft začíná vypouštět upgrade na nový Win10. Já jsem zástupce pravděpodobně početnějšího tábora NE-konzervativců

Nabídka upgradu se normálně zobrazila, ovšem poté se se systémem vyskytly jisté problémy a já musel obnovit z továrního obrazu systému který byl neaktualizovaný od roku 2009.

Obnovení proběhlo normálně, ale začaly chodit stovky aktualizací s nimiž byly nejaké ty problémy a jedna várka se nakonec nezdařila. (což doufám nebude při upgradu až takový problém). Je tu ještě jedna věc která je možná trochu závažnější. Nabídka na upgrade se tentokrát již neukázala (a ten správný KB se ve Windows update vůbec nezobrazil). Slyšel jsem, že je to tím, že v systému není nainstalován IE11, který v mém systému samozřejmě není (aktualizace která by toto měla řešit se nainstalovala, samozřejmě ale nic nevyřešila

Samozřejmě vím, že upgrade jsem provést i přes jistý šikovný prográmek od Mrkvosoftu, ale bojím se aby přítomnost IE8 namísto IE11 nezpůsobila nějaké problémy.
Děkuji tedy za všechny vaše názory

Dynlik!