Problém s Mafia 2 Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

stargate
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Problém s Mafia 2

Příspěvekod stargate » 06 srp 2015 13:16

Ahoj, mám problém se hrou mafia 2. V druhé kapitole, kde mám po zakoupení páčidla ukrást auto, nastane problém, díky kterému nemůžu hrát dále. Po nasednutí do kradeného vozidla nastane zpomalený záběr, kde mě hra informuje, že mě hledá policie. Zpomalený záběr má normálně po několika vteřinách přestat, ale v mém případě je tam napořád a nepomáhá ani vystoupit z vozidla. krom tohoto bugu se mi dějí i jiné zvláštnosti. Např. v první kapitole se mi NPC pravidelně zasekává o mrtvolu (musím ho vlastní postavou odtlačit dál) a na začátku druhé kapitoly, kdy mě Joe veze, se mi zblázní textury a rozhážou se mi po celém obrazu. Hra je samozřejmě originál, kupoval jsem jí před několika hodinama a je aktivovaná na Steamu.

Stává se vám to také?

Děkuji za odpovědi.

Reklama
Uživatelský avatar
LosMajos
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 655
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod LosMajos » 06 srp 2015 13:18

Ahoj, to se mi teda nestalo... jako první bych zkusil reinstal hry
Don’t panic, it’s organic!

Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.

Uživatelský avatar
extrem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1165
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod extrem » 07 srp 2015 10:46

Čau , mafii 2 jsem dohrál několikrát a nic se mi nestalo. Zkusil bych reinstal :)
Ryzen 5 1600AF, GTX 1650 Super, 16GB 3200 Mhz

Uživatelský avatar
StrakerCZ
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1429
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod StrakerCZ » 07 srp 2015 11:19

Tohle to dělá, když máš špatný crack.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá

Uživatelský avatar
TheEffectex
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1116
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod TheEffectex » 07 srp 2015 14:13

Ale to nejspíš nebude v tomhle případě jeho problém, když psal, že si to koupil na Steamu :-)

Zkusil bych určitě reinstall.
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1339
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod behavioralista » 07 srp 2015 14:21

Nene,toto nemá s crackem nic společného a navíc píše,že má originál.
Na 110% pomůže nastavit spřažení na tři a méně jader.

stargate
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod stargate » 07 srp 2015 20:35

Nemůžu mít špatný crack, protože mám Steam verzi. Jinak hru jsem reinstaloval a nic se nestalo. A v tom zmíněném zpomaleném záběru se mi stane, že auto začne levitovat. Takže je to fakt podivné.

Uživatelský avatar
StrakerCZ
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1429
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod StrakerCZ » 07 srp 2015 23:15

Jistě uplně vidím jak máš hru přes steam. Pochop, že tento bug byl odstraněný patchem a všem jede v pořádku (v tý době toto dělalo i mě). Pokud ti nepomůže vypnutí virtuální synchronizac/ Physx nebo jak psal kolega nastavit spřažení na tři a méně jader. Tam máš nelegální hru a špatný crack a jestli opravdu nelžeš, tak bych napsal přímo na podporu a nebo bych hru vrátil a koupil znovu. Popřípadě si našel na internetu nejnovější patch a zkusil naistalovat nebo možná by pomohlo smazat save a rozjet hru znovu.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48309
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod petr22 » 07 srp 2015 23:29

Pokud byl ten bug odstraneny patchem, tak proc se o tom nikdo nezminuje na Steam foru a misto toho radi omezit pocet jader, odpojit druhy monitor nebo prepnout hru do okna?

Uživatelský avatar
StrakerCZ
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1429
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod StrakerCZ » 07 srp 2015 23:41

Tak potom je asi vadná ta steam verze.
Mám doma krabicovku a už jsem mafii 2 dohrál aspoň 5x(možná víc krát) a takový problém jsem neměl.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48309
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod petr22 » 07 srp 2015 23:46

Zalezi na hw a nastaveni - nekdo ho nema, nekdo holt ano.

Uživatelský avatar
StrakerCZ
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1429
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Mafia 2

Příspěvekod StrakerCZ » 08 srp 2015 00:10

Přiznávám je to možný. Já to testoval jen na dalších 6 pc a všem to po update šlo v pořádku.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s MB či RAM
    od Nightway » 18 led 2021 12:37 » v Problémy s hardwarem
    5
    409
    od Nightway
    20 led 2021 09:24
  • Problém s NTB
    od krakenus600 » 09 kvě 2021 18:33 » v Problémy s hardwarem
    6
    479
    od krakenus600
    12 kvě 2021 14:19
  • pc problém
    od OZZAK2012 » 12 bře 2021 14:56 » v Windows 10, 8, 7..
    2
    342
    od OZZAK2012
    12 bře 2021 15:06
  • Problém s PC
    od krakenus600 » 06 čer 2021 12:54 » v Problémy s hardwarem
    3
    381
    od finwe
    07 čer 2021 16:13
  • RAM problem.?
    od lukas222 » 19 úno 2021 21:33 » v Problémy s hardwarem
    6
    463
    od lukas222
    20 úno 2021 10:58

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů