Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má Vista nějakej speciální BSOD? Protože mně se občas vypne PC takovemy způsobem že zhasne obrazovka a 5 sekund na to se PC vypne... Podezřívám Teploty, a za boha nevim do jaký sekce to dát.
Je možné že se fakt točí jen jeden větrák a ten na GPU se netočí? (jak říká tady speedfan?) Díky za odpověď
Visťácká BSOD
Visťácká BSOD
Než se zeptáš, použij Google
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Visťácká BSOD
Speciální BSOD neexistuje. Pokud podezříváš teploty, je to potřeba ověřit a případně vyloučit.
Co říká HWmonitor?
Co říká HWmonitor?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš tyhle teploty v klidu, tak ano, je to teplotama.
Jestli se něco točí nebo netočí zjistíš přeci sundáním bočnice...
Jestli se něco točí nebo netočí zjistíš přeci sundáním bočnice...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tak tady to je.
Je to asi minutu po tom co jsem vypl Mafii II (Která mi blbne, viz příspěvek o kousek vejš) a přitom spuštěnej Klient lolka atd.
Je to asi minutu po tom co jsem vypl Mafii II (Která mi blbne, viz příspěvek o kousek vejš) a přitom spuštěnej Klient lolka atd.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Disk máš hrozně horkej. Standardní teplota cca 30-37°C.
Grafika je referenční?
Jak máš ve skříni vyřešený airflow?
Grafika je referenční?
Jak máš ve skříni vyřešený airflow?
Sestava v profilu.
O disku vím... Má poškozená ložiska, ale protože mi zatim rodiče nechtěj těch 1500 na novej dát, snažim se z něj vytlačit co to jde.
Btw. Co to je "Referenční grafika"? sestavu kdyžtak máš v podpisu.
Ve skříni mam zadní větrák a větrák na bočnici...
Btw. Co to je "Referenční grafika"? sestavu kdyžtak máš v podpisu.
Ve skříni mam zadní větrák a větrák na bočnici...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Větrák na bočnici je úplně k prdu, nejlépe ho dej dopředu a zalep ostatní otvory.
Najdi na google obrázek té grafiky a pošli ji sem nebo editni nějaký svůj příspěvek.
Nejsem sice zběhlý v problematice vnitřností disku, ale jelikož na tom disku máš všechno, nedivil bych se, kdyby BSOD bylo kvůli němu, s tím ti snad pomůže BSOD tým.
Najdi na google obrázek té grafiky a pošli ji sem nebo editni nějaký svůj příspěvek.
Nejsem sice zběhlý v problematice vnitřností disku, ale jelikož na tom disku máš všechno, nedivil bych se, kdyby BSOD bylo kvůli němu, s tím ti snad pomůže BSOD tým.
Sestava v profilu.
http://www.amd.com/PublishingImages/pho ... D-5750.png
Je to tahle, tak na 90%.... Pc jsem s tim mym "Pc kámošem" stavěl tak půl roku zpátky, ale vim že (Našel jsem si to na netu) to byla referenční grafika.
Je to tahle, tak na 90%.... Pc jsem s tim mym "Pc kámošem" stavěl tak půl roku zpátky, ale vim že (Našel jsem si to na netu) to byla referenční grafika.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Teplota GK i CPU je v pohodě, ale ten disk ne. Počkej si na někoho z týmu, ať se ti podívá přímo na BSOD. A doufám, že jsi četl toto viewtopic.php?f=118&t=129195 .
Sestava v profilu.
Okej. Ten disk, jen čekám, až udělá Pápá, ukážu to rodičům, a snad už se konečně nebudu muset uskromňovat tim že musim odinstalovávat každou hru co jsem dohrál, abych moh hrát další 

Mimochodem, to neni BSOD jako taková... Prostě zhasne obrazovka a po pár vteřinách se vypne PC...
Tak dámy a pánové, tohle nechápu....
Po hodině hraní MAfie takovýhle teploty... takže čim to sakra může bejt? Jediný co jsem změnil, byli ovladače na Grafiku (Z catalystu 13.12 na 12.8 )
Je možný že tim jak hraju jak ty větráky foukaj víc? Protože tamty teploty byli po pěti minutách MAfie, ale tam byl ten problém s těmi pruhy (Vyřešeno těma ovladačema) ? Nebo tim že se koukám na Videa na YT/Twitch?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7767
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek