Zdar,
vyskytl se mi problém s ukládáním hry a se zachováním nastavení.
Nainstaloval jsem si win 10, potom staem a z něj BL2. Hru jsem zapnul, přenastavil (rozlišení, akční klávesy ...) a začal hrát. Ani mi nějak nevadilo, že jsem přišel o dosavadní uložené hry, jelikož jsem chtěl začít od znovu, i když by měl být zachován postup na steam cloudu.
Dohrál jsem hru uložil a ukončil. Následující den jsem po zapnutí zjistil, že nemám uložený postup a ani nastavení rozlišení, kláves atd.
Už se snažím dva dny s tím poprat sám, ale přestává mě to bavit.
Na C:\Users\xxxx\Documents\My Games\Borderlands 2 chybí složka Borderlands 2 ve které by měla být uložená hra a i nastavení, na steamu mám zaškrtnuto ukládání postupu na Cloud, ale stejně se hra po vypnutí vrátí do "továrního" nastavení.
Hru jsem již několikrát přeinstaloval, pokusil jsem se v dokumentech vytvořit a doplnit chybějící soubory, ale pořád jsem se nehnul z místa. Nejvíce ubíjející je úvodní video ze začátku hry, které trvá dost dlouho a které nejde přeskočit.
Netuší někdo jak to spravit?
Díky za radu.
Borderlands 2 neukládá
- Køstlivec
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Borderlands 2 neukládá
Vypni Steam Cloud, mě to pomohlo, je to bohužel nějaké rozbité.
Vypnuto, ale stále nic. Ani po opětovné instalaci.
Vyřešeno, vrátil jsem se na WIN 7, nainstaloval steam a hru. To se vytvořila i složka se save a nastavením v Dokumentech. Tu jsem zkopíroval, nahrál zpátky WIN 10, vložil onu složku do dokumentů a vše šlape jak má.