už od začátku mám problém s notebookem MSI GP60 2QE (http://www.czc.cz/msi-gp70-2qe-617xcz-l ... tAodTKQAsg). Byl bez OS - nainstalovala jsem mu Win7 Home premium (1). Už jsem měla v ruce jeden, teď mi vyměnili druhý a už se mi všechny instalace nechtějí procházet znovu. Takže, od začátku na tomto notebooku nejde zvuk.. na sluchátka běží bez problémů vždycky. Když zmáčknu jezdec při zvyšování zvuku, tak ukazuje, že to zvuk vydává. Celkově co jsem tak pc restartovávala jsem z něj zvuk slyšela celkem 3x a to nebyl nijak špatný. Jel youtube, systémové zvuky .. snad všechno. Dneska ráno jsem ho nastartovala a zvuk jel, tak jsem ho na zkoušku restartovala a znovu nic.
Způsobů na řešení jsem zkusila nespočet. Hledala jsem s windowsem, i bez něj. Podle winů tam není žádný problém nikde a vše v pořádku jede a je správně nainstalováno i s nejaktuálnější verzí. Zkusila jsem i odinstalovat aktualizace a nainstalovat je zpátky - bez úspěchu. Zkoušela jsem i přes dodané cd s utilities instalovat znovu drivery na zvuk, hledala jsem cokoli okolo zvuku jak v pc, tak na internetu. Jediný co pozoruju je, že většinou když se nehodlá spuštět zvuk, tak po načtení plochy je u zvuku křížek .. a až po nějaké chvilce se odstraní. Dávala jsem i vyhledávat změny v hw.. ale nic. Více od zvuku už asi nevím.
Off Topic
Doteď ještě nemám nainstalovaný antivirus, kvůli tomu, že mi před reinstalací (do tohoto stavu) téměř zruinoval všechen zbytek, co na pc fungoval.. po jeho instalaci se mi ukázal na vteřinu blue screen a pak se okamžitě restartoval a eset byl záhadně nainstalován.. překvapivě špatně, ale zato mi zničil přístup k internetu (byl zapojenej kabelem, prý jsem měla všude jen omezený přistup).. aby toho nebylo málo, tak nešel ani najít v programech abych ho odinstalovala.. tak to muselo jít killerem (zapomněla jsem název) a odstranila jsem ho z program files. Předtím i potom zvuk nejel.. v tomto případě to bylo pouze 2x (co spuštění-to zvuk jen 2x).
Takže teď nevím, jestli to mám vrátit a vybrat si jiný.. nebo se dá toto nějak vyřešit? Doufám, že mi pomůžete

+ mi to hlásilo, že mám nízkou hlasitost.. ačkoli jsem ji dala nejvýš, nic.
Díky za všechny odpovědi ^^