Problémy s mikrofonem po přechodu na Windows 10
Problémy s mikrofonem po přechodu na Windows 10
Zdravím! Tak včera jsem se rozhodl že tedy přejdu na Windows 10 Pro (z Win7 Ultimate) a uvidím co je to zač. Po updatu jsem zjistil že mám problémy s mikrofonem od svých sluchátek Razer Kraken pro. Když používám komunikační programy typu TS 3 a Skype tak mikrofon zachycuje moje zvuky z windows. Prohledával jsem google a našel jsem pár rad a pohrál si s nastavením ale nic nepomohlo. Co jsem už zkusil: Změnit zařízení pro záznam - Realtek ovladač jsem nastavil jako default, posouchání zařízení je vypnuté , v panelu Realtek jsem zkoušel přehodit nastavení: Nahrávací zařízení na: Oddělí všechny vstupní konektory jako nezávislá vstupní zařízení taky to nepomohlo. Pokud někdo ví o co jde tak prosím o radu.
Re: Problémy s mikrofonem po přechodu na Windows 10
Skus najít, jestli neexistuje ovladač na zvukovku pro win 10.
pokud bude reinstaluj a ikdyž nebude, tak stejně skus reinstalovat stávající ovladač.
pokud bude reinstaluj a ikdyž nebude, tak stejně skus reinstalovat stávající ovladač.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Re: Problémy s mikrofonem po přechodu na Windows 10
Realtek nabízí ovladač kompatibilní s W10 a ten už používám teď. Reinstalaci už jsem taky zkoušel. + Zapoměl jsem zmínit že když odpojím "zelenej" jack a nechám zapojené reproduktory (vypnuté) tak ten zvuk se nenahrává. Buď je tu možnost že sluchátka málo izolují zvuk ale to si nemyslím protože už jsem se měl dlouho a teď jsem si je koupil znovu potom co mi původní dosloužily, takže se zdá že zvuky ze sluchátek se posílají i do záznamu což absolutně nechápu jak je možné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2602
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 19:18