Dobrý den,
zhruba před měsícem a něco jsem tu měl téma pískání grafiky (gtx 970), protože sem si myslel, že to opravdu dělá ona. Ale poté co sem se víc zaposlouchal, tak jsem zjistil, že to dělá zdroj. A nezní to přímo jako pískání, ale prostě takovej zvuk tomu podobnej a protože sem slyšel z pár videí co dělá ta grafika, tak jsem to hned hodil na ni.
No a tak jsem to odvezl celou sestavenou bednu na czc, reklamaci mi uznali a prý pískání onoho zdroje způsoboval harddisk a byla provedena výměna. Uběhly dva tejdny co mám pc doma a začalo to úplně to stejný dělat zase. To mi jako dali zase špatnej harddisk? A jestli tomu někdo rozumí, jak to vůbec může způsobovat harddisk?
Jedná se o zdroj Seasonic S12II-620 620W
Celá sestava kdyžtak: http://www.czc.cz/5ia8fdfh3sgva93noafmn3qq97/seznam
Vidina reklamace mě ale minimálně v příštích dvou třech týdnech vůbec neláká, myslíte, že může dojít k nějakému poškození? Dělá to hlavně když hraju nějakou hru a trochu při zapínání pc, ale teď to dělá i během pouhého brouzdání po internetu.
Pískání zdroje
Re: Pískání zdroje
Pískání zdroje v zátěži způsobují cívky, které jsou mizerně zalité lakem. Pokud tě to rozčiluje, zkus reklamovat i když, nemusí ti to uznat. Pokud je to snesitelné a PC potřebuješ k práci, tak se nic moc* nestane, když to necháš pískat.
*maximálně z toho zešílíš
*maximálně z toho zešílíš
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: Pískání zdroje
No předtím to uznali, i když udělali úplný kuloví. Nevíte jak to mohla dočasně vyřešit ta výměna harddisku?
A zkoušel jsem ted schválně jakejsi 3d mark a to vůbec nepískalo i když bylo vytížení grafiky i procesoru... opravdu to nechápu
A já mám sluchátka, takže to poznám až když si je sundám, ale hlavně aby to nezpůsobilo nějaký poškození třeba nedejbože grafiky...

A já mám sluchátka, takže to poznám až když si je sundám, ale hlavně aby to nezpůsobilo nějaký poškození třeba nedejbože grafiky...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3528
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7582
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”