PC se nerozjede Vyřešeno
PC se nerozjede
Prosím o radu či pomoc. Po delší době kdy jsem PC nepoužíval jsem ho pustil, svítí napájení, poblikává HDD, ale obrazovka monitoru je bez signálu. Monitor i kabely prověřeny - OK. Podezírám grafickou kartu. Jak lokalizovat v čem je problém? Grafická karta MSI NX7600GS-T2D256EH. Díky moc za účinné rady.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se nerozjede
Máš integrovanou? Můžeš zkusit tu.
Zkus ještě clear CMOS, je to rychlý, tak to aspoň můžeš zkusit.
Zkus ještě clear CMOS, je to rychlý, tak to aspoň můžeš zkusit.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak dlouho byl PC odstaven? Máš v PC grafickou kartu integrovanou na desce, nebo samostatnou? Pokud jen samostatnou, tak zkus vyzkoušet jinou. Stačí zda PC naběhne jen do BIOSu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Geforce 7600 GS co jsem videl byly chlazene pasivne a to se projevilo na jejich zivotnosti.
V MACich odchazely celkem pravidelne.
V MACich odchazely celkem pravidelne.
Díky za radu. Zjistím a vyzkouším.
Ahoj kluci,
díky moc, comp už jede. Vyndal a zandal jsem paměti i baterku (naprázdno má 2,8 V), vrátil grafickou kartu. Zřejmě pomohl clear CMOSu, protože si dodatečně vzpomínám, že po zapnutí neproběhlo ani typické pípnutí při náběhu BIOSu. Ještě jednou moc díky.
díky moc, comp už jede. Vyndal a zandal jsem paměti i baterku (naprázdno má 2,8 V), vrátil grafickou kartu. Zřejmě pomohl clear CMOSu, protože si dodatečně vzpomínám, že po zapnutí neproběhlo ani typické pípnutí při náběhu BIOSu. Ještě jednou moc díky.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se nerozjede Vyřešeno
Není zač, zamkni fajfkou vpravo.
Sestava v profilu.
Zpět na “Problémy s hardwarem”