Ahoj, jsem trochu retardovanější v tomhle tom, ale potřebuji pomoct. Při hraní mi zrní obraz, což je kvůli VGA-redukce DVI do grafické karty, ale nevím jaký přesný kabel mam koupit, nebo jsem slepý a nemohu ho najít. Omlouvám se za zdržování a pitomou otázku. Pochopil jsem, že potřebuji kabel DVI-D=HDMI, ale nevím který. :/ Monitor: BenQ GL2450 - LED monitor 24"
Intel Core i5-4590 MSI GTX960 MSI B85-G41 PC Mate - Intel B85 CRUCIAL Ballistix Sport XT 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CORSAIR VS550, 550W BenQ GL2450 - LED monitor 24"
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
rád bych se vás poprosil o radu s výběrem nových monitorů. V současné době mám aoc ag241qg a k tomu nějaký nejlevnější Asus, oba jsou 24 palcové monitory.
Monitory budou hlavně na hraní a na práci, často pracuju z home officu a v současné...
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc