Porušuji s programem Proxifier pravidla???

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Falla Džej
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Porušuji s programem Proxifier pravidla???

Příspěvekod Falla Džej » 23 zář 2015 13:38

Zdravím,
přeštěhoval jsem se na kolej, na které se k síti přihlašuji přes login a heslo... Všechno musí jít přes proxy naší školy. Samozřejmě nefungoval Steam ani LoL. Byl mi doporučen program Proxifier, přes který dokážu Steam rozjet. Nehrozí mi tak případný vyhazov pro porušení pravidel sítě?

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Porušuji s programem Proxifier pravidla???

Příspěvekod Uziv00 » 23 zář 2015 14:51

Pochybuji o tom, že někdo zde bude znát podmínky připojení do sítě vaší školy. Nejlépe tedy bude, pokud si přečteš školní pravidla.

Falla Džej
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Falla Džej » 23 zář 2015 15:00

Je tam napsáno něco ve smyslu, že síť je určena pro studijní účely. Ale ohledně využívání proxy serveru ani slovo. Jde mi jen o to, jestli může používání Proxifieru rizikové nebo je to normální věc... Na internet se nedostanu bez použití školní proxy, kterou jsem musel nastavit ručně například i do prohlížeče internetu nebo Skype. Jestli to dobře chápu, tak Proxifier vlastně všechno nasměruje přes proxy, kterou si vyberu a já nemusím nastavovat pro každý program, aby pracoval s tou školní proxy. Nebo to chápu špatně?

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 23 zář 2015 15:06

Tím je řešeno vše. Porušuješ pravidla, neboť Steam ani lol nepatří mezi studijní účely.
Nevím přesně jak pracuje proxifider, ale myslím, že to bude něco podobného jako hamachi... Tedy veškerá síťová komunikace je přes port 80, který blokován není.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pravidla cestnej premavky
    od AirCrew » 25 dub 2025 18:24 » v Vše ostatní (Off topic)
    11
    4188
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 dub 2025 11:36

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”