Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven
Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven
Zdravím, tuším že to tu zde bylo. Ale převážně jsem našel problémy s ntb a mě se to stává na novém PC (půl rok starý) s ještě novější GK (3měsíce). Měl jsem takový problém, který jsem (doufám) odstranil. Tento problém se mi naskytl při hraní lol i když vím že z hrou to uplně tak nesouvisí. Jednoduše.. jsem ve hře, hodím hru do okna (na fb/twitch/cokoliv) tk se mi občas stane že se mi sekne obrazovka, slyším zvuky, všechno jen mám posranou obrazovku (viz obrazek) a nemuzu udelat nic.. správce, tlacitko win, nic.. proste se freezne a musim natvrdo restart/vypnout. Po nainstalování staršího ovladače GK se mi to od té doby zatím nestalo. Ale čím dal častěji se mi objevuje zde zmíněný problém s ovladačem, který přestane odpovídat a následně je obnoven. Co jsem tak četl, tk někomu zhasíná obrazovka, nevím jestli to je stejný problém, každopádně mě monitor maximálně problikne (max 1sec). Snad jsem vše dobře vysvětlil a doufám že se zde najde někdo kdo mi bude schopný poradit. Předem děkuji za každý nápad. 

Re: Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven
Nikdo nic? Prosím poraďte :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizuj si ovladač grafiky a při instalu jako čistá instalace ovladače.No a může to způsobovat cokoli.Mě to třeba za poslední dva týdny dělal flash player pro firefox i když firefox nepoužívám,ale mám ho nainstalovaný pro avant browser a jeho zobrazovací motor firefoxu.Pokud se v něm spustí video tak-Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven tak zatím používám jádro chromu a tam bez problému.
mě to nejspíše dělá microsoft edge, ale co ty další dva obrázky? Ještě tomu moc nerozumím a nerad bych aby šel PC do kopru, všechny komponenty mám ještě v záruce, tak jestli není problém třeba v grafické kartě, nebo někde.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je problém v grafické kartě tak to maximálně zjistíš tak,že ji dáš do jiného pc a vyzkoušíš jestli to bude dělat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2487
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14