Windows 7,8,10 ani jeden nejde :(

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

huklorcz
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows 7,8,10 ani jeden nejde :(

Příspěvekod huklorcz » 27 říj 2015 02:56

Zdravim,
Mám takový problém. Asi před 14 dny mě notebook začal zlobit. Restartovával se, občas se ani nechtěl načíst..
Dal jsem ho do opravny, kde opravili chyby a notes normálně šel, ale po nainstalování hry, kterou jsem dřív hrál bez problému kolem 100 fps+, tak když jsme ji spustil, tak jsme měl kolem 10 fps a to se nedalo hrát. Proto jsme si říkal že NTB dám do továrního nastavení, ale to nešlo psalo to nějakou chybu ( už přesně nevím, ale něco že chybí nějaký soubor). Chvíli jsme si s tím hrál a chtělo to po mě aktualizaci, tak jsme ho aktualizoval, ale po aktualizaci mě to zase začalo dělat to samé jako předtím, než jsem ho dával opravit. Když se mě to povedlo znova spustit, tak jsme ho aktualizoval na Win10, ale to taky moc nepomohlo a tak jsme to chtěl vrátit z5 do továrního nastavení a to už šlo. Po to co jsem to ale vrátil, tak nešel notebook vůbec pustit. zůstalo tam logo Windows a mohl jsem jít max do BIOSu.
Přes nabootovanou USB jsem si tam hodil Win7, které po doinstalování hodili na konci chybu, restartoval se NTB a dál už jen problikává obraz, jak kdyby se furt restartovával (vyskočí logo Windows na vteřinu restart a to celé znova a znova). Takže ani jeden windows 7,8,10 a vrácení do továrního nastavení nepomohlo.
Nevím si už rady. Nevíte co by s tím mohlo být ? Mám noteboo HP 4540s
Děkuji všem za rady co by mě mohli notes znovu nastartovat :thumbup:

Dodatečně přidáno po 28 minutách 13 vteřinách:
Dodatek: PC se mě povedlo spustit, když jsem mačkal pořád ESC v tom jak se notes pořád restartovával. Vyskočila taková červená obrazovka, kde je napsáno: Windows with SLIC Loader atd.. asi budete vědět, ale jen na tohle se Windows pustí Windows without Loader.

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 11 minutách 15 vteřinách:
Nová chyba. Asi po nainstalování ovladačů ke grafické kartě nebo wifi to po mě chtělo restart PC a pak se nechtěla načíst plocha hodilo to modrou obrazovku (ne tu "modrou smrt", ale něco s dlouhým textem, ale to se dedá stihnout přečíst hned to zmizí). Dá se dostat jen do Nouzového režimu.. Myslím si, že to bylo po nainstalování Catalyst Control Center..

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”