Zdravím.
Popis problému:
Ve hrách mi blbnou textury, a občas se mi hra zasekne, co pomůže je ATL+TAB a znovu najetí do hry, problém zmizí. Dříve mi to psalo problém s ovladačem NVIDIA Kernel a nějaký čísla (něco ve smyslu:"Ovladač NVIDIA Kernel číslo přestal pracovat a byl obnoven."), bohužel teď se mi to nepovedlo najít.
Jak to začalo:
Myslím si, že to začalo tím, že jsem aktualizoval ovladače přes DriverPack Solution. Hledal jsem řešení na českých i anglických fórech a přes plno věcí co jsem vyzkoušel, tak nic nepomohlo. Kamarád mi radil ať odinstaluju ovladače grafiky a nainstaluju znovu, tak jsem tak udělal. Nepomohlo. Nakonec jsem se přiklonil k poslednímu možnému řešení a to přeinstalaci. Počítač jsem přeinstaloval, čistá instalace win 7 64bit. Ovladače jsem nainstaloval jen z CD s ovladači, které mam od notebooku a doinstaloval jsem ovladač grafické karty co mám od NVIDIA - GT 635M. Bohužel problém se objevil znovu, nevím si rady, kamarád mi doporučil tuto stránku.
Čím si myslím, že by to mohlo být:
Odešel mi nějaký HW; Ovladače grafiky jsou špatný, už jsem takový případ zažil při Battlefieldu 3; další příčina mě nenapadá
Budu rád za jakékoliv rady, děkuju všem, co se mi budou snažit pomoci.
S pozdravem Ameli.
Problém nejspíše s grafickým SW/HW
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém nejspíše s grafickým SW/HW
Pokud je GK v ntb původní, je vhodnější používat ovladač ze stránek výrobce ntb, protože někdy bývají upravovány. Jinými slovy ovladač pro tuto GK od výrobce GK a výrobce netobooku se moho poněkud ličit. Mrkni na stránky výrobce ntb, zda neuvádí nějakou aktualizaci pro tuto GK a pro používaný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Udělal jsem, bohužel nepomohlo.
Je možné, že by mi to dělal takřka nový harddisk, který v Sentinelu ukazuje 100% hodnoty? Popravdě jsem nesledoval po záseku nějaké výchylky, ale teď si to hlídám.
Usuzuju dle této recenze, co jsem našel na Alze:
Petr, Praha13. 12. 2014
Vřele doporučuji byla to dobrá koupě.
+ Start je perfektní , načitani je bez problému.
- Jen problém u her například WoT třeba za 15 minut hraní zamrzne 2-3x po dobu cca 5 vteřin.
Jedná se o tento disk: https://www.alza.cz/western-digital-2-5-black-mobile-500gb-32mb-cache-d2271576.htm
WD 2.5" Black Mobile 500GB 32MB cache
Stejně se tomu ale divím, protože dříve to vyhazovalo problém právě s tím nvidia kernel, ale po reinstallu, jak jsem psal původně jsem tuto hlášku už neviděl, ale záseky přetrvaly.
Někdo nějakou radu? Budu vděčný :)
Usuzuju dle této recenze, co jsem našel na Alze:
Petr, Praha13. 12. 2014
Vřele doporučuji byla to dobrá koupě.
+ Start je perfektní , načitani je bez problému.
- Jen problém u her například WoT třeba za 15 minut hraní zamrzne 2-3x po dobu cca 5 vteřin.
Jedná se o tento disk: https://www.alza.cz/western-digital-2-5-black-mobile-500gb-32mb-cache-d2271576.htm
WD 2.5" Black Mobile 500GB 32MB cache
Stejně se tomu ale divím, protože dříve to vyhazovalo problém právě s tím nvidia kernel, ale po reinstallu, jak jsem psal původně jsem tuto hlášku už neviděl, ale záseky přetrvaly.
Někdo nějakou radu? Budu vděčný :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3675
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek