Chci si koupit macbooka http://www.czc.cz/apple-macbook-air-13- ... Samozřejmě horší výbava, než cokoli jiného za stejný peníz, jinak bych uvažoval o nějakém Asusu, ale měl jsem Asus Zenbook ale po otřesné zkušeností s reklamací, kdy Vás prostě pošlou doprdele a buď se s nima můžete soudit, nebo to nechat být už jim nedám ani kačku.
Máte ještě někdo nějaký jiný nápad.Děkuji za každý tip.
Koupě macbook air
Re: Koupě macbook air
Osobne bych sel do Maca.
Horsi vybava je relativni - mas tam OS od stejneho vyrobce a k tomu hromadu sluzeb, nadstandardni servis.
Nemuzes navic srovanavat Apple hardware s osizenym hw vyrobeny k nizsim technologickym standardum (ktery je samozrejmne levnejsi).
Co se tyce toho Asusu - to skutecne je mechanicke poskozeni displeje (ono to nemusi byt praskle, staci na to silne zatlacit). HP, Dell ani Fujitsu Siemens tam to taky nikdy neuznali. Kdyz ten displej koupis na Ebay, tak by zas tak drahy byt nemusel (2-3 tisice). To co tvrdili s tou deckou je ptakovina - ta decka je tam jen proti poskozeni pri preprave a u vsech nasich notebooku letela do kose pri prvnim rozbaleni. V tom notebooku nemuze byt nic, co promackne displej pri zavreni vika - otisky gumovych klaves ano, ale poskodit displej to nemuze.
Horsi vybava je relativni - mas tam OS od stejneho vyrobce a k tomu hromadu sluzeb, nadstandardni servis.
Nemuzes navic srovanavat Apple hardware s osizenym hw vyrobeny k nizsim technologickym standardum (ktery je samozrejmne levnejsi).
Co se tyce toho Asusu - to skutecne je mechanicke poskozeni displeje (ono to nemusi byt praskle, staci na to silne zatlacit). HP, Dell ani Fujitsu Siemens tam to taky nikdy neuznali. Kdyz ten displej koupis na Ebay, tak by zas tak drahy byt nemusel (2-3 tisice). To co tvrdili s tou deckou je ptakovina - ta decka je tam jen proti poskozeni pri preprave a u vsech nasich notebooku letela do kose pri prvnim rozbaleni. V tom notebooku nemuze byt nic, co promackne displej pri zavreni vika - otisky gumovych klaves ano, ale poskodit displej to nemuze.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych taky šel do toho Maca, protože moji dva kámoši ho mají a teda každému se něco vysralo, ale jednou trvala oprava 2,5 dne, to byl napájecí modul uvnitř a tomu druhému půl dne, tuším, že wifi adaptér.Takže tak
A s asusem už si hlavu neláme, hodil bych jim tam nejradši bombu, protože vůbec nevím, kde bych to promáčkl, ale stejně je to jedno, mezitím mi ho nějaký šupáci ukradli z auta i s taškou:-))
Takže kdyby ti někdo nabízel zenbooka s bílým flekem, je to ten můj:-)))
A s asusem už si hlavu neláme, hodil bych jim tam nejradši bombu, protože vůbec nevím, kde bych to promáčkl, ale stejně je to jedno, mezitím mi ho nějaký šupáci ukradli z auta i s taškou:-))
Takže kdyby ti někdo nabízel zenbooka s bílým flekem, je to ten můj:-)))
Doporučuju koupit tu 13 aira z aukra nebo jiných bazarů, teď byla akce za 22k, takže každej teď je chytrej a snaží se prodat neotevřený co tam koupil za víc, ušetříš pár tisíc. Jestli něco chceš vědět tak napiš, mám doma všechny macbooky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 11488
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
25 črc 2025 16:33