IE vs. Mozilla
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IE vs. Mozilla
Ahoj, potřeboval bych jen pro zajímavost poradit. Kámoš mi říkal že když si nainstaloval Mozillu, tak se mu tím smazal IE. Prostě nikde prý v pc není. Říkal sem mu že je to podle mě blbost aby jen tak Mozzila smazala IE. Že jen se to nahradilo jako úplný výchozí prohlížeč nebo tak něco... Ale on si stále stojí za svým. Tak se jen ptám, mám mu věřit? Je to vůbec možné? Anebo dá se IE odinstalovat z Windowsů a on to třeba nevědomě(nebo vědomě) udělal a teď se chlubí že se to samo vymazalo.
nuggett: Instalací nového prohlížeče si nikdy nesmažeš už jiný nainstalovaný a IE už vůbec ne. IE je tak schovaný ve Woknech, že normálně smazat nejde, jenom speciálními nástroji, jak píše krtenek.
Klidně můžeš mít nainstalovaných několik prohlížečů jako IE, Firefox, Opera, Netscape, ... a používat můžeš kterýkoliv z nich. Ovšem výchozí může být vždy jen 1.
krtenek: já si po každém reinstalu zlikviduju IE a žádné problémy jsem ještě nepocítil. Ovšem má to i zajímavý dopad, protože utilitky na prověření bezpečnosti PC s touto možností nepočítají. Po každém prověření indikují chybně nastavený IE.
Klidně můžeš mít nainstalovaných několik prohlížečů jako IE, Firefox, Opera, Netscape, ... a používat můžeš kterýkoliv z nich. Ovšem výchozí může být vždy jen 1.
krtenek: já si po každém reinstalu zlikviduju IE a žádné problémy jsem ještě nepocítil. Ovšem má to i zajímavý dopad, protože utilitky na prověření bezpečnosti PC s touto možností nepočítají. Po každém prověření indikují chybně nastavený IE.

Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!