Zdravím mám problém s Ntb i když nemám nic zpuštěného tak se dost často kouše. Myš třeba dělé trhavé pohyby a zvuk blbne (nevím jak to tedka popsat).
Mylslel jsem že to je nedostatkem místa a tak jsem uvolnil cca 300gb místa = Nepomohlo to. Poté jsem skusil defragmentaci a ta také nepomohla. Ještě sem pomcí CLeaner vyčistil ntb také bez odezvi. Nakonec v Nástrojích pro správu dal rešit problémi s výkonem a to pomohlo jen na pár ní během kterých se stáhlo jen pár aktualizací k hrám a problém byl zpět. Opětovný pokus už nezabral. Poradíte mi prosím někdo? Děkuji
Ntb se koušě
Re: Ntb se koušě
JackeerCz píše:Zdravím, mám problém s Ntb, i když nemám nic spuštěného, tak se dost často kouše. Myš třeba dělá trhavé pohyby a zvuk blbne (nevím, jak to teďka popsat).
Mylslel jsem, že to je nedostatkem místa a tak jsem uvolnil cca 300gb místa = Nepomohlo to. Poté jsem szkusil defragmentaci a ta také nepomohla. Ještě jsem pomocí CLeaner vyčistil ntb, také bez odezvy. Nakonec v Nástrojích pro správu jsem dal rešit problémy s výkonem a to pomohlo jen na pár dní, během kterých se stáhlo jen pár aktualizací k hrám a problém byl zpět. Opětovný pokus už nezabral. Poradíte mi prosím někdo? Děkuji
Kdy si naposledy čistil pc od prachu??
Koukni do správce úloh na spuštěné procesy

Re: Ntb se koušě
Stahni si tohle a vlož jsem screen z programu.Stačí ti portable verze
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Zpět na “Problémy s hardwarem”