Ahoj,
prosím o nápad, protože strejda google nic kloudného nevymyslel, resp. nebyl to můj případ. Mám nově nainstalovaný PC s win XP profi, ovladače všechny OK, začal jsem tam cpát software a vše fungovalo až do pokusu o instalaci dvou programů - acdsee 12 a lightroom 3.6. Instaluje je Installschield, proběhne rozpakování jediného souboru setup.exe a při přechodu do instalační fáze to vyhodí chybovou hlášku 1611: Unable to extract the file (název souboru). Určitě jsem měl přesně tyto verze programů v předchozí instalaci oken.
Pokusy o opravu: nějaký patch ze stránek microsoft (bez výsledku), nějaké rady na google (bez výsledku). Celý komp je projetý antivirákem s testem po startu.
výpis chyby znamená: This error occurs when a file compressed inside Setup.exe cannot be extracted. Verify that there is sufficient disk space available in the Temp folder (or, if not, in the Windows or WinNT folder), and that Setup can write to those folders.
Dostatek místa na disku je, tempy jsou prázdné, zakázaný zápis nikam není.
Napadají mne dvě možnosti: zkoušet body obnovy zpátky, jestli se to nechytne nebo to znovu smáznout komplet a pokusit se o novou instalaci oken - moc se mi do toho nechce.
Důležité info: veškeré automatické instalace jsou již doinstalovány.
Installschield
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”