Mechanika nepřečte DVD Vyřešeno
Mechanika nepřečte DVD Vyřešeno
Dobrý den, potřebuji na notebooku načíst obsah DVD-RW, ale mechanika jej nenačte. TSST corp CDDVDW SU-208BB. Zkoušel jsem vložit médium do jiné mechaniky na stolní pc a obsah mi normálně přečetla, takže na médiu chyba nebude. DVD se v notebooku ani neroztočí. Ovladače pro mechaniku mám aktuální, tak co bych měl dělat? Díky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mechanika nepřečte DVD
Pokud v mechanice nefumguje žádné CD/DVD je nejspíše vadná. Někdy mají mechaniky probléms čtením přepisovatelného media, ale ostatní ještě čtou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Taktéž si myslím, že je vadná. Z osobní zkušenosti mi mechaniky odešly na několika ntb doslova samy od sebe. Na posledním ntb jsem mechaniku chtěl použít až po roce a i přesto nešla.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Omlouvám se, zapomněl jsem sdělit, že mechanika čte CD, i DVD-ROM hry, ale RW ne.. Musím se s tím spokojit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No to jsi si nechal od cesty právě to podstatné. Klikni na ozubené kolečko ve svém příspěvku a tím to označíš za vyřešené.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2231
-
od shockwave