Zdravím potřeboval bych prosím poradit s flashnutím biosu na desce Asus P5LD2 SE.Jde o otcovo PC a jedná se o změnu biosu kvůli výměně procesoru,který současný bios nepodporuje.Bohužel otec nemá v počítači disketovou jednotku a tak mi jde o to,jestli je možené provést flash třeba z flasky? Na mém PC jsem to tak udělal,ale mám modernější desku.Děkuji.
Vyřešeno,konečně jsem nalezl návod v češtině.omlouvám se za zbytečně otevřené téma
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.
mám stažené věci z vebu na flešce na nejnovější BIOS ale všechny navodi jsou s rozhraním BIOSu do toho se já ale ani nedostanu co stim mám tam ze zadu knoflík kdo mi dokáže poradit
Poslední příspěvek
Co nejblíže k knoflíků slozim PC je to tak 5 min počkám raci ještě chvíli a uvidím
Dodatečně přidáno po 1 hodině 16 minutách 45 vteřinách:
Je to děkuji bohové sem rád že stále držíte i kdis st mi zrušili můj první účet
Zdravím,
kamarád přišel s problémem ohledně nemožnosti používání Flashky. Je naformátovaná ve formátu "RAW". Co je zajímavé, tak ji v aplikaci "Tento počítač" nevidím. Vidím ji v programu CrystalDiskInfo a CMD. Nicméně, flashka...
Poslední příspěvek
Tak s kamarádem jsme se domluvili, že si koupí novou. Díky za odpovědi.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups: