PC cca 15000 Kč

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

triska13
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PC cca 15000 Kč

Příspěvekod triska13 » 29 lis 2015 20:26

Ahoj, prosím o radu ohledně PC. Nevím, zda mám koupit PC hotový nebo si ho nechat sestavit. Nejsem znalec. Koukal jsem na TS Bohemia na Barbone sparrow silver nebo v CZC na Pracuji.
Jsem výrobce nábytku, hry nehraji a počítač má sloužit k návrhům interiérů v jednoduchých programech PRO 100 nebo Alno Kitchen Planner. Dále střih videa z kamery a běžným programům Outlook, Excel, Word.
Děkuji za rady a doporučení. Klávesnici , myš a monitor případně mám, ale nebráním se pořídit nový.
Děkuji Roman M.

Reklama
socirel
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC cca 15000 Kč

Příspěvekod socirel » 30 lis 2015 11:48

Ty programy nejsou asi moc náročné, takže by možná stačil i nějaký slabší pc, střih videa by náročný být mohl, ale záleží v jaké je kvalitě je to video. Nechce se mi dělat nový seznam, ale mohlo by to být podobně: http://www.czc.cz/b1k6ag7ffejmubt1toru93o7c7/seznam jen si dejte pryč tu grafickou kartu, je možné že bude stačit igpu, jestli ne doporučoval bych spíše bazar, něco výkonově na úrovni karty za 3k se dá sehnat použité ta 500. Možná přidat ssd a os, oem zdroj je bez nápajecího kabelu.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”