Zdravím,
potřeboval bych poradit s výběrem bezdrátové myši k notebooku (koupil bych si drátovou, ale denně přenáším noťas mezi stolem a postelí, takže čím míň drátů tím líp). Pořídil jsem si před nedávnem Gigabyte ECO600 se kterou nejsem spokojen, kvůli nepřesnému snímači (na podložce to celkem jde, ale na prostěradle je nepoužitelná).
Používání tedy na podložce a na prostěradle. Ohledně citlivosti nemám velké nároky (hraju pouze občas World of Tanks a tam není potřeba velká, jinak klasika kancelářská práce + Autocad). Výdrž na jedno nabití aspoň ten měsíc. Cena 500 - 2 500.
Mám vyhlídlé od Logitechu Anywhere 2 nebo MX Master, jenže tady si nejsem jistý jestli za tu cenu stojí. Díval jsem se i na M705, ale tam ten snímač podle recenzí není taky moc přesný. Budu rád za jakékoliv rady i od jiných výrobců. Před tím jsem měl Logitech B605, ta mým potřebám stačila dokud jí neodešly mikrospínače. Byla jen malá do ruky.
Díky za rady.
Výběr bezdrátové myši
Re: Výběr bezdrátové myši
Díky za tip, jen ta výdrž v řádu hodin až pár dnů je pro mne velmi malá. A na prostěradle taky nic moc :(
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem drátovou verzi a na prostěradle mi to šlo bez problému, je tam výhoda, že pokud nemáš baterky můžeš si zapojit kabel. jinak pochybuju, že kvalitní baterky v tom vydrží pár hodin až dnů
stačí koupit dobíjecí baterky za 500 a vydrží ti to brutálně dlouho 

Beru info jen co tak najdu recenze...
jinak dívám se, že to má zabudovaný nějaký jejich akumulátor, to asi nepůjde vyměnit třeba za obyč baterky s vyšší kapacitou.... všude píšou výdrž toho akumulátoru cca 27 hodin... co sem si u bedrátovek všiml, tak čím jsou více vybitý, tím hůře se s nimi pracuje na jiných površích.... U toho Logit. B605 sem nabíjel jednou za rok, tak sem si toho ani nevšiml. Ale teď s tou Gigabytkou s plně nabytýma baterkama přeskakuje jen málo, ale jak sou baterky více vybité, tak se už v posteli nedá použít vůbec... takže kdybych měl baterky vybitý každý druhý/třetí den, tak by to moje nervy nedaly 

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aha
Nevšimnul jsem si, že to neni na baterky. Tak ono těch 27 hodin je dost pokud si to sám můžeš dobít.. Ono se to nebude dobíjet věčnost..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1617
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41
-
- 3
- 3153
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3657
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 7
- 3844
-
od HelFix