Mám problém se zapnutím starého počítače. Sestavil jsem jej z počítačů, které se u nás uskladnily, základní desku a procesor jsem vzal z našeho starého počítače, ramky jsou vybrané tak, aby spolupracovali s základovkou. Zdroj jsem vzal z počítače, který donedávna fungoval a najednou přestal fungovat. Příznaky jsou totožné, disk funguje, počítač lze zapnout, ale žádné chlazení neběží a monitor nereaguje. Je vada na hlavním napájecím kabelu, nebo někde jinde?
Za každou reakci, týkající se tématu budu rád.
Problém se zapnutím počítače Vyřešeno
Problém se zapnutím počítače Vyřešeno
Pokud nevidíš chybu, podívej se, co je správně, pak je najdeš. Čím seš zkušenější, tím víc chyb uvidíš.
Re: Problém se zapnutím počítače
Pokud skladas dily vytahane z nefunkcnich pocitacu a vysledek nefunguje, je jediny zpusob jak to overit zacit menit kus za kus jednotlive komponenty.
Pro zacatek by ale neskodilo prozradit takove detaily, jako cos to vlastne z ceho slozil. Protoze bez jakychkoliv informaci je to jen ciste hadani.
Osobne bych zacal tim zdrojem z nefunkcniho pocitace, protoze u nej je hodne velka pravdepodobnost ze bude vadny.
Pro zacatek by ale neskodilo prozradit takove detaily, jako cos to vlastne z ceho slozil. Protoze bez jakychkoliv informaci je to jen ciste hadani.
Osobne bych zacal tim zdrojem z nefunkcniho pocitace, protoze u nej je hodne velka pravdepodobnost ze bude vadny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5097
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33