Problem s grafickými kartami
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problem s grafickými kartami
Dobry den chci vás poprosit o radu nevím co mam dělat mam 3 graf karty a na všech 3 stejny problem. začnu třeba tou AX 3870 512MB proste jak ji dam do pc windows 7 začne sam instalovat nějaky ovladač a pak chce restart ok po nějakem čase hraní blikne monitor a restartuje se pc nedela to pořad třeba 1 za den někdy i vickrát . to same mi děla u dalši ati kterou sem dostal asi před tydnem AX 4850 1GB .Ato stím že normalně kolegovy fungovala . děla to i na geforce 9600gt 512mb. fakt nevim (Grafiky se neprehřivaji,dokonce AX 48501gb ma 3 teplotní čidla a při vytiženi nepřesahne 60stupnu) děkuji za rady
-
- Pohlaví:
Re: Problem s grafickými kartami
Vítej na PC-HELP!
Zjevně v grafikách problém nebude.
Možností je více - např. zdroj. Zkus zrušit restart při chybě, třeba se vytvoří BSOD dump, který pak v sekci BSOD nech zkontrolovat. Jak na to viz. první příspěvek v sekci BSOD.
Zjevně v grafikách problém nebude.
Možností je více - např. zdroj. Zkus zrušit restart při chybě, třeba se vytvoří BSOD dump, který pak v sekci BSOD nech zkontrolovat. Jak na to viz. první příspěvek v sekci BSOD.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s grafickými kartami
jo te minidump se vytvoři vždy ale nejde otevřit no třeba dneska jak sem zapl pc tak mi to ukazovalo cmos batery low a ta 1gb grafa mela takove 2 prouzky na monitoru kolega co mi ji dal ji skoro nepoužival a jak sem byl u něj ani problemy s ní ne muže mit na to vliv ta baterie?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36