Používám mozillu firefox a najednou z ničeho nic, se nemohu dostat do doplnku seznam lištička, resp. do nastavení mailu, po kliknutí na schránku na liště se mi zobrazí toto:
Zkoušel jsem přeinstalovat firefox i dát do továrního nastavení a nic z toho nepomohlo...díky za pomoc.
seznam lištička nejde otevřít Vyřešeno
Re: seznam lištička nejde otevřít
Nestalo se to po aktualizaci? FF kontroluje kompatibilitu starších doplňků, a vadné vyhazuje.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
To mě taky napadlo, je to možné, ale nejsem si tím jist, ale kdyz kliknu na doplnky, tak tam ten seznam list... stále je a neukazuje, že by s tím něco bylo, ale když kliknu na možnosti tak se sekne prohlížeč a musim ho restartovat....ve chrome tento doplnek normalne funguje, tak myslíš, že to dělá ta aktualizace firefoxu jo?
Co ho zkusit odstranit a opět nainstalovat, teda pokud je jako doplněk a není napevno implementována do prohlížeče? P.S. nebylo by pro tebe pohodlnější použit program místo doplňku tedy pokud lištičku jako program nezrušili tak by měla existovat. Nebo ještě alternativa nějaký jiný pošťák např. Mozilla thunderbird.
Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A7-30F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A7-30F pomocí Tapatalk
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
to jsem zkousel nekolikrat :) stale nic...mam rad vše v jednom, takže dalsi program moc nechci, rad bych nasel nejaky jiny doplnek co by byl implentovan do FF...tak zkusim hledat no :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
seznam pc her s detaily na ultra s 128 bitovou sběrnici a QHD 1440p
od walderan » 26 čer 2025 19:41 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3459
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2025 11:13
-
-
-
Buňka musí obsahovat řetězec, aby se zapnul rozbalovací seznam
od Marines93 » 02 lis 2024 09:44 » v Kancelářské balíky - 0
- 2227
-
od Marines93
02 lis 2024 09:44
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9392
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 5128