seznam lištička nejde otevřít Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

seznam lištička nejde otevřít  Vyřešeno

Příspěvekod symetrala » 01 led 2016 22:49

Používám mozillu firefox a najednou z ničeho nic, se nemohu dostat do doplnku seznam lištička, resp. do nastavení mailu, po kliknutí na schránku na liště se mi zobrazí toto:
shot_160101_224710.png

Zkoušel jsem přeinstalovat firefox i dát do továrního nastavení a nic z toho nepomohlo...díky za pomoc.

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: seznam lištička nejde otevřít

Příspěvekod faraon » 01 led 2016 23:08

Nestalo se to po aktualizaci? FF kontroluje kompatibilitu starších doplňků, a vadné vyhazuje.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 01 led 2016 23:14

To mě taky napadlo, je to možné, ale nejsem si tím jist, ale kdyz kliknu na doplnky, tak tam ten seznam list... stále je a neukazuje, že by s tím něco bylo, ale když kliknu na možnosti tak se sekne prohlížeč a musim ho restartovat....ve chrome tento doplnek normalne funguje, tak myslíš, že to dělá ta aktualizace firefoxu jo?

rhsCZ
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod rhsCZ » 01 led 2016 23:31

Co ho zkusit odstranit a opět nainstalovat, teda pokud je jako doplněk a není napevno implementována do prohlížeče? P.S. nebylo by pro tebe pohodlnější použit program místo doplňku tedy pokud lištičku jako program nezrušili tak by měla existovat. Nebo ještě alternativa nějaký jiný pošťák např. Mozilla thunderbird.

Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A7-30F pomocí Tapatalk

„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 02 led 2016 00:16

to jsem zkousel nekolikrat :) stale nic...mam rad vše v jednom, takže dalsi program moc nechci, rad bych nasel nejaky jiny doplnek co by byl implentovan do FF...tak zkusim hledat no :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”