Problemi s VRAM
Problemi s VRAM
Dobrý den koupil jsem si hru GTA 4 a mám u ni problém s VRAM a to i navzdory tomu, že jsem dal jako vychozí možnost spustit grafickým procesorem Nvidia. Poradte mi prosím jak to můžu dat do pořádku. Díky.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problemi s VRAM
vítej na PC-Help
A jaký je problém? hra se na nvidii nespustí?
A jaký je problém? hra se na nvidii nespustí?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Přes Nvidiu mužu spustit normalně hru ale neni tam ta VRAM ktera by tam měla byt je tam jen VRAM s interní pamětí a kvuli tomu mi notebook neutahne hry ktere by utahnout měl. A většinou stačilo dat spustit hru vysokovákonym procesorem NVidia, ted u notebooku který mám to nějak nefakčí ikdyž to mám nastavené jako vychozí.
VRAM je pamet graficke karty (VRAM = video RAM). To cemu rikas VRAM je graficka karta.
Kdyz se neprepinaji grafiky, je obvykle problem v ovladaci - co to je za notebook a jake jsou nainstalovany ovladace?
Kdyz se neprepinaji grafiky, je obvykle problem v ovladaci - co to je za notebook a jake jsou nainstalovany ovladace?
No tak to děkuji. Jedna se o notebook Lenovo ideapad z50-70 a ty ovladače nevím co má vše souvislost s Nvidiou. Vím že game ready driver mám aktualní.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2730
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 18:39