Prostě černo

Sekce pro řešení potíží s BSOD (tedy pády Windows do tzv. modré smrti)

Moderátoři: Mods_senior, BSOD team

Raillway
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Prostě černo

Příspěvekod Raillway » 03 led 2016 12:59

Ahoj, instaloval jsem pred par dny novou grafickou kartu nVidia GeForce GT 740, avsak vyskytl se problem. Po zapnuti pocitace a prihlaseni se k uctu, par okamziku po nacteni plochy, oba monitory na par okamziku zhasnou a znovu se rozsviti, obcas se proces opakuje i nekolikrat, dokud se monitory "nechyti", protoze celou dobu blikaji tlacitka u monitoru, kterymi se zapinaji, jakoby byl pocitac vypnut. Az kdyz se znovu chyti, prestanou blikat. Zapnuti neni jedina prilezitost, kdy se to deje, pro zapnuti Photohopu se to stane vzdy, pri zapnuti jinych grafickych editoru z drtive vetsiny pripadu, ale zajimave je, ze mohu hrat desitky hodin grafiky narocne hry v plnem rozliseni, ale toto se nestane. Jsem celkem bezradny, jelikoz kdyz grafika bezi pri nejakem narocnejsim ukolu, jako napr. hry, nic se nestane a naopak vypovyda sluzbu v nejmene vhodnych situacich, kdy si to nedokazu vysvetlit. Ovladace bych mel mit vsechny, alepson to hlasi program GeForce Experience. Je vsak pravda, ze se mi uz parkrat ukazala zprava, ze chybi ovladac VGA (ale jako systemova zprava, ne od GeForce programu), ten jsem ale samostatne nenasel a myslim, ze je temer jiste soucasti zakladniho balicku ovladacu. Ale kdybych nemel VGA ovladac, nefungoval by mi vubec VGA monitor, ne? A on v podstate funguje... Alespon vetsinu casu. Ještě mě napadá snad jediná věc na doplnění, vdžy když se to stane, ozve se stejný zvuk, jako když vypojíte např. USB z PC

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prostě černo

Příspěvekod Uziv00 » 03 led 2016 22:05

Chybějící ovladač VGA - to je signalizace na chybějící ovladač GK. Kartě je v podstatě jedno, do kterého výstupu (VGA, DVI) máš zapojen monitor.
Onen zvuk znamená odpojení monitoru z nějakého důvodu. Většinou se to stává při odpojení monitoru připojeném pomocí HDMI.

Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”