Ahojte,
potřeboval bych tip na VDSL router, který umí v přehledné tabulce nastavit priority zátěže sítě. Ten jejich Comtrend (O2) neumí prakticky vůbec nic.
Budu potřebovat nastavit nejvyšší prioritu internetovému volání (mám k routeru připojený telefonní modem), stejně tak, aby byla možnost dát prioritu jednotlivým portům (v případě nahrávání čehokoli/streamování/cloudování je celá domácí síť momentálně k nepoužití, chce to eliminovat vysokou latenci - snížit prioritu nahrávaní přes internet).
DSL jede na rychlosti 40/4.
Díky moc.
DSL Modem s rozšířenou možností QoS
-
- Pohlaví:
Re: DSL Modem s rozšířenou možností QoS
Záleží na tom, co vlastně požaduješ. Možná by mphl vyhovět tento: viewtopic.php?f=117&t=152285
Případně cokoli ve vyšší řadě.
Případně cokoli ve vyšší řadě.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co to ridit Mikrotikem (ci jinym lepsim routerem) a Comtrend pouzit jen jako modem?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
// editováno
Zde je schéma současného domácího připojení - router přestal u otce fungovat:

Současný router T-home speedport w303v byl spojen RJ45 ze splitteru do routeru. Můžu vzít můj starý Comptrend VR-3026e namísto toho speedportu a spojit ho redukcí RJ45-RJ11? Mělo by to fungovat, ne?
A u sebe bych si pořídil ten ASUS. Ten se propojuje jakým kabelem? //edit: ok, RJ11
už v tom mám snad jasno
Zde je schéma současného domácího připojení - router přestal u otce fungovat:

Současný router T-home speedport w303v byl spojen RJ45 ze splitteru do routeru. Můžu vzít můj starý Comptrend VR-3026e namísto toho speedportu a spojit ho redukcí RJ45-RJ11? Mělo by to fungovat, ne?
A u sebe bych si pořídil ten ASUS. Ten se propojuje jakým kabelem? //edit: ok, RJ11

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2606
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12