Instalace Google Chrome

...

Moderátor: Mods_senior

Filashik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Instalace Google Chrome

Příspěvekod Filashik » 25 led 2016 16:39

Dobrý den,
potřeboval bych pomoc s vyřešením problému u prohlížeče Google Chrome. Vždy normálně fungoval, včera jsem ho využíval stejně jako jindy. Odpoledne jsem ho pak vypnul a šel jsem si chvíli něco zahrát, pak už se nespustil. Na pozadí běžel, ale vizuálně ne, zkusil jsem tedy restartovat PC, ale to nepomohlo. Po chvíli hledání na internetu jsem našel několik způsobů, jak tento problém vyřešit, ale nic nepomáhalo, tak jsem chtěl prohlížeč přeinstalovat. Odinstaloval jsem ho klasicky přes Windows a zkusil jsem ho opět nainstalovat, ale nešlo to - sekne se to u "Stahování....", tak jsem promazal všechny zbytkové soubory přes CCleaner, ale chyba je stejná. I po 2 hodinách čekání je instalace stále seknutá u "Stahování...." (příloha). Co dalšího bych mohl zkusit? Přeinstalace systému mě tedy neláká....

Při vyhledávání "Google Chrome" mi to najde spouštěcí ikonu a je u ní napsáno "Google Chrome - Aplikace počítače", ale rozkliknout nejde, nejde zjistit ani kde se nachází a nemohu ji přesunout ani na plochu.
Přílohy
gch.PNG
Seknutá instalace Google Chrome
gch.PNG (7.67 KiB) Zobrazeno 489 x

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Instalace Google Chrome

Příspěvekod x-rated » 25 led 2016 16:46

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Filashik
nováček
Stav:

Příspěvekod Filashik » 25 led 2016 17:05

Zkoušel jsem i offline instalačky, instalačky starších verzí apod., ale výsledek je buď stejný, nebo se spustí jenom proces a instalačku ani nevidím.

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 25 led 2016 17:16

tak máš v kompu nějakej podezřelej bordel
koukni do nainstalovanejch programů a vyházej věci, co neznáš nebo nepoužíváš, udělej důkladnou očistu ccleanerem a zkus znova :smile:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Filashik
nováček
Stav:

Příspěvekod Filashik » 25 led 2016 17:19

To jsem dělal, teď jsem akorát koukl, že mám v procesech "Browser_Broker" mohlo by to mít nějakou souvislost? O procesu si nemohu nic zjistit a nejde ukončit.

Dodatečně přidáno po 3 hodinách 17 minutách 2 vteřinách:
Problém vyřešen :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”