Dobrý den,
Mám problém s pískáním v PC při jakékoli zátěži, dříve jen při hraní her.
Sluchem sem dedukoval že zvuk pochází nejspíše z grafické karty nebo cívek ze základní desky, bohužel nemam možnost vyměnit dané komponenty a ani je naslepo opravovat.
Chtěl bych se teda zeptat jestli se nějak dá diagnostikovat odkaď to pískání de, jestli neexistujou nějaké programy na podobné programy. Jediné co mě napadlo je nějaký grafický benchmark.
Pískání v PC
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pískání v PC
Nejčastějí píská GK, pak zdroj a nakonec HDD a MB.
Kde máš umístěný zdroj? GK bych vyzkoušel třeba Kombustorem, jak zapneš a začne to pískat, tak si tipnu, že to bude ona. Pokud vyloučíš zdroj, ten by měl jít lehce zjistit.
Kde máš umístěný zdroj? GK bych vyzkoušel třeba Kombustorem, jak zapneš a začne to pískat, tak si tipnu, že to bude ona. Pokud vyloučíš zdroj, ten by měl jít lehce zjistit.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak po tom co sem se podrobně podíval do PC tak sem našel pár nafouklejch kondenzátorů na základní desce a jeden vyteklej, takže je možný že tohle je jádro problému?
Muze byt - a jestli nechces znicit zakladni desku, tak ten pocitac ihned vypni a odpoj od elektriny a nezapinej dokud tam nebudou nove kondenzatory.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky mám něco podobného pípaní ve sluchátkách, ale je to sem tam se objeví takže to ignoruji :)
Nedával jsi do PC další RAM modul? Mě se to stalo, že DDR3 RAM xx frekvence nebrala RAM DDR3 se stejnou frekvencí. A to jsem to dal do dual chanelu