Chrome po několika mrtvicích

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Tondys01
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chrome po několika mrtvicích

Příspěvekod Tondys01 » 14 úno 2016 20:27

Zdravím. Google Chrome mi, pravděpodobně po nějaké vlastní aktualizaci, začal vykazovat zvláštní problémy. Nejprve mi přehrával videa z You Tube jen v nejnižší kvalitě, při vyšší video nelze přehrát a nebo se spustí, ale až po hrozné době. Pak začal mít problémy i s vyhledáváním na svém vlastním vyhledávači. Stránka se neustále načítá. No a teď už má i problémy spojit se s google diskem, google mail, ap. Zkrátka všechno co je od Google začíná mít v prohlížeči od Google problémy. Když si to samé pustím v integrovaném Edge, tak bez problémů. Zkoušel jsem čistou instalaci, bez jakýchkoliv plug-inů ale problémy má stále. Je jasné že problém musí být výhradně v tomto prohlížeči, protože nikde jinde žádné problémy nemám. Už jsem natolik otrávený že uvažuji o tom, že bych tento prohlížeč přestal používat, ale to by bylo pro mě již velice nekomfortní. Používám jej všude, i na chytrém telefonu a všechno mám synchronizované... :cry: Zkoušel jsem i restartovat modem.

Jinak mám nejnovější verzi 48.0.2564.109 m, os WIN 10

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Chrome po několika mrtvicích

Příspěvekod Pic » 14 úno 2016 21:49

Se nediv, protože jak jsem mrkl do tvého logu v HiJackThis, tak to je pohroma. Vyčkej až ti odborníci poradí s vyčištěním v uvedené sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Tondys01
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Chrome po několika mrtvicích

Příspěvekod Tondys01 » 14 úno 2016 21:55

OK, díky. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek