oddily na HDD (vyřešeno) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

theunknown
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

oddily na HDD (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod theunknown » 09 srp 2007 17:50

prosim vas nepiste zadny urazky jak sem blbej ze to nevim atd.. poradte mi nebo mi hodte link na nakou stranku/forum kde bych se moh docist/zeptat jak na to.... tak k veci

Mel sem totalne zprasenej HDD ani preformatovani nepomohlo tak sem ho promazal za pomoci PC Inspector E-Maxx (program kterej kompletne vymaze HDD, tak ze data nejdou obnovit ani ve specializovanejch laboratorich). Disk sem uspesne vymazal. Potom sem zacal znova instalovat Windows pri instalaci sem vytvoril 2 oddily (jeden na OS programy atd.. a druhej na hudbu, filmy, hry atd..) windows sem nainstaloval na ten prvni (C a myslel sem ze ten druhej bude (D tak jak sem to mel vzdycky... kdyz sem ale OS doinstaloval a spustil tak sem zjistil ze prvni sice je (C ale druhej je az (F. Mezi nima je (D a (E coz sou dvd mechaniky. Vim ze je to uplne jedno jaky je to pismeno ale kvuli prehlednosti zvyku a vubec bych byl rad kdyby ty oddily byli (C a (D. Poradte prosim jak to mam zmenit (jestli to vubec de) ... me neapda jedine ze bych odpojil obe mechaniky a znova nainstaloval OS ale bez mechanik bych nemel z ceho nabootovat tu instalacku...prosim poradte ja sem na tohle docela lama
Stejně jednou všichni chcípnem...

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 09 srp 2007 17:59

Dovolím si vás odkázat na moje stránky, kde tenhle návod mám. Snad pomůže. Odkaz v podpisu, sekce tipy&triky.

Snad mi za to nesmažete účet.

theunknown
nováček
Stav:

Příspěvekod theunknown » 09 srp 2007 18:04

diky diky a jeste jednou diky :D vazne mi to pomohlo

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 09 srp 2007 18:05

Nemáte zač.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 srp 2007 18:10

theunknown
nováček
Stav:

Příspěvekod theunknown » 09 srp 2007 18:22

tak se omlouvam ja sem tady poprve...ale ted sem si schvalne skusil najit to ale nenaslo mi to nic pouzitelnyho (krome tohodle tematu)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”