Zdravím Vás s žádostí o pomoc. Mám menší SSD a při reinstalaci se mi povedlo rozdělit disk. Nyní, když už nemohu ani aktualizovat Windows, bych chtěl ty disky sloučit. Problém je, že se mi nedaří tu část o 20GB připojit k té, kterou používám, o velikosti 35GB. Přikládám snímek obrazovky, jak to vypadá ve správci disků.
Rozšíření svazku
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozšíření svazku
To by jsi musel odstranit oddíly a znovu vytvořit jeden oddíl, ale to by jsi přišel o vše na disku co tam nyní máš. Pak naformátovat a nově vše nainstalovat. Bohužel nejde připojit oddíl na začátku disku k oddílu na konci disku, když ještě jsou mezi nimi další oddíly.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Rozšíření svazku
Reseni je pomerne jednoduche - stahni si nejaky partition manager ktery je zdarma a umoznuje vypalit Live CD ze ktereho bezi.
To nabootujes, vsechny oddily co jsou na disku presunes na zacatek, takze to volne misto bude na konci - pak pujde disk C: roztahnout aby zabral celou zbyvajici velikost.
To nabootujes, vsechny oddily co jsou na disku presunes na zacatek, takze to volne misto bude na konci - pak pujde disk C: roztahnout aby zabral celou zbyvajici velikost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3628
-
od ps
Zobrazit poslední příspěvek
17 zář 2024 15:23
-
- 5
- 2639
-
od zeus
26 lis 2024 22:02
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1805
-
od Grander
16 srp 2024 14:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”