instalace photoshopu
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
instalace photoshopu
Ahoj mam problem s instalaci photoshopu na win. vista home premium. Stahla jsem si trial verzi photoshop cs3 a kdyz spustim instalaci- nainstaluje se jen kousek a pak konec az musim instalaci ukoncit..... Zkousela jsem asi 5 verzi a nic nejde. Nevite co s tim?
Instalace InDesignu CS3
I já se přidávám s obdobným problémem; protože jde taktéž o produkt Adobe, dokonce taktéž o program z CS3, nezakládám vlastní dotaz, protože vysvětlení předpokládám totéž.
Stáhnul jsem si trial verzi InDesignu CS3 a při pokusu o instalaci jsem byl oblažen hláškou, že jedna instalace již běží, což je samozřejmě nesmysl.
Bylo to sice pod virtual-pc (s winXP, ve kterých žádný program od Adobe nemám), ale jelikož jsem takto dříve vyzkoušel InDesign CS2 bez problému, nehledal bych chybu u virtuálního počítače, ale na straně Adobe.
Pod hlavními XP to instalovat nechci, abych si nezasvinil registry něčím, co pak stejně budu odinstalovávat (současné Adobe produkty tam nechávají informaci o tom, že a kdy byly instalovány, aby je nebylo po měsíci od instalace možno používat; a jelikož to nechávají na mně neznámém místě, nelze se toho zbavit).
Takže se přidávám s otázkou:
Proč nelze trial verze z CS3 instalovat? Věděl by to někdo?
Stáhnul jsem si trial verzi InDesignu CS3 a při pokusu o instalaci jsem byl oblažen hláškou, že jedna instalace již běží, což je samozřejmě nesmysl.
Bylo to sice pod virtual-pc (s winXP, ve kterých žádný program od Adobe nemám), ale jelikož jsem takto dříve vyzkoušel InDesign CS2 bez problému, nehledal bych chybu u virtuálního počítače, ale na straně Adobe.
Pod hlavními XP to instalovat nechci, abych si nezasvinil registry něčím, co pak stejně budu odinstalovávat (současné Adobe produkty tam nechávají informaci o tom, že a kdy byly instalovány, aby je nebylo po měsíci od instalace možno používat; a jelikož to nechávají na mně neznámém místě, nelze se toho zbavit).
Takže se přidávám s otázkou:
Proč nelze trial verze z CS3 instalovat? Věděl by to někdo?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1673