Utok na moje Pc (poradit )

...

Moderátor: Mods_senior

DavidStoklas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Utok na moje Pc (poradit )

Příspěvekod DavidStoklas » 15 dub 2016 16:23

Ahoj lidi včera se mi stala příhoda dost špatná :oops: při hraní hry rome total war2 kterou mám dlouho v pc a vím o ní že tam je vir hacktool jako v cracku mě ta hra nic nedělala :D v tý hře jsou rady a já na jednu nechtěně kliknul to mě poslalo na web výrobce a počítač zamrznul :oops: po jeho resetování mě ohlasil AVG že nefunguje správně tak jsem zatím spustil defendra skusil sjem počítač vypnout zapnout a defendr nefuguje když jsme se kouknul na umístění defendra byl smazanej :D :D počítač jel extrémě pomalu ramky na 60-70% a AVG začal každých 5sekunt hlásit nebezpeční program :D tak jsem pc chtěl dát do továrního nastavení povedlo se až na podruhé na poprvé spadlo a sekl se pc nevíte lidi co to mohlo být ?asi to bylo to hrou nebo tvurcemi tý hry pc funguje normálně ještě jsme to nechal pro skenovat MCafee kterej HP dává na pc Ještě programem na vyhledání malweru a spywaru fakt nevim co to bylo ale bylo to rychlí :D :D

Dodatečně přidáno po 7 minutách 50 vteřinách:
Chci jen vědět asi nemohlo dojít k uniku dat s pc :D :D a hesel a tak heslo mám noví

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Utok na moje Pc (poradit )

Příspěvekod Pic » 15 dub 2016 22:59

Zamykám - viz pravidla tohoto fóra. Nelegální programy zde neřešíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
    od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem
    11
    4232
    od ManemanTV Zobrazit poslední příspěvek
    16 pro 2024 18:18

Zpět na “Vše ostatní (sw)”