Ovladani hlasitosti
Ovladani hlasitosti
Kdyz si upravim zvukove vlastnosti v ovladani hlasitosti ve windowsech (hlavne zarizeni wave), a nasledne spustim prehravani hudby (Winamp, KM player), tak se mi nastaveni vrati na maximum. Jde to nejak nastavit, aby tam to nastaveni bylo 'napevno'? Dik
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co úprava hlasitosti přímo v přehrávači?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Můžeš ještě zkusit nějaké lepší ovladače hlasitosti:
Audio Sliders 2.80.exe
AudioSphere 1.5-umožňuje řídit hlasitost, váhu (balance), výšky a basy pomocí skvělého uživatelského rozhraní.zip
Control Sound Pro 3.0-rychlou a pohotovou změnu hlasitosti a úrovně výšek a basů výstupu zvukové karty ve formě graficky řešeného panelu.exe
Global Audio Control v1.8.1 beta FW 641kB ukládá pod klávesové zkratky různá zvuková nastavení (pro radia, Winamp).exe
Sound Control Plus 1.99 beta.exe
ToggleVOLUME 1.2.0-ke snadnému, rychlému a podrobnému nastavení hlasitosti ve Windows. Program umožňuje nadefinovat různé klávesové zkratky k ovládání hlasitosti.exe
Audio Sliders 2.80.exe
AudioSphere 1.5-umožňuje řídit hlasitost, váhu (balance), výšky a basy pomocí skvělého uživatelského rozhraní.zip
Control Sound Pro 3.0-rychlou a pohotovou změnu hlasitosti a úrovně výšek a basů výstupu zvukové karty ve formě graficky řešeného panelu.exe
Global Audio Control v1.8.1 beta FW 641kB ukládá pod klávesové zkratky různá zvuková nastavení (pro radia, Winamp).exe
Sound Control Plus 1.99 beta.exe
ToggleVOLUME 1.2.0-ke snadnému, rychlému a podrobnému nastavení hlasitosti ve Windows. Program umožňuje nadefinovat různé klávesové zkratky k ovládání hlasitosti.exe
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”