Co si koupit za cca 15k? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ares99
Pohlaví: Nespecifikováno

Co si koupit za cca 15k?  Vyřešeno

Příspěvekod ares99 » 24 kvě 2016 22:02

Dobrý v létě si vydělat cca 15k.. nějaký ten litr by ještě šel.. s chci se poradit co koupit.. napadla mě ps4, ale prý má vyjít ps4 neo.. tak ne im ještě.. jestli se to vyplatí.pc mám.. mobil taky.. tak fakt nevím..díky moc

Reklama
Exie_
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Co si koupit za cca 15k?

Příspěvekod Exie_ » 24 kvě 2016 22:14

Tak to záleží čistě na tobě.
Konzolisti tě budou tahat do konzole. PCkaři tě budou tahat do PC. Rozhodnutí je na tobě. Konzole není špatná věc, kdo ji nezkusil, tak prostě neví.
Rozhodni se podle toho ,,proč právě bys chtěl konzoli(PS4) a co na ní hodláš hrát". Chceš si zahrát exkluzivní hry? Běž do PS4. Chceš hrát sportovní hry? Běž do PS4.
Každý totiž preferuje něco jiného. Pokud nevyjde po Neo konzole do 1 roka, tak to má cenu, ale když PS4, tak hlavně kvůli exkluzivním hrám, které na PC prostě nenajdeš, oproti Xboxu, kde se tohle kouzlo vytratilo a začali to portovat na PC.
Konzoli můžeš kdykoliv zapnout, kdykoliv si zahrát, PC používat jako multimediální platformu a máš vystaráno.
Já třeba kupoval PS3 na 2 roky jen kvůli NHL/FIFA a hrál jsem v suprově komunitě a nic mi nechybělo.

Víc ti k tomu asi neřeknu.

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 24 kvě 2016 22:28

Vzhledem k tomu, že se musíš ptát, tak bych nekupoval nic, peníze uložil, ony se někdy sejdou mnohem více a budeš za ně rád...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Exie_
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Exie_ » 24 kvě 2016 22:30

Martab píše:Vzhledem k tomu, že se musíš ptát, tak bych nekupoval nic, peníze uložil, ony se někdy sejdou mnohem více a budeš za ně rád...

Zcela nejlepší řešení.
Pokud váháš, nekupuj. Kdybys měl jasno, tak by jsi nezakládal tohle téma. Koupíš, nebude tě to bavit a peníze jsou v čudu.

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:

Příspěvekod Michael850 » 24 kvě 2016 22:44

S těma konzolema se už nějak podezřele poslední dobou roztrhl pytel a každý to shání. To jste všichni tak na větvi z té PS 4.5 nebo co to má být? Stejně to budou zas sliby chyby jak u PS4 a marketingové kecy Sony, jak to zas má údajně zvládnout 4K apod. To už měla PS4, nakonec se zjistilo, že to nezvládne ve většině ani fullHD jak se sluší a patří a po 3 letech už musí vyjít refresh.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

behavioralista
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod behavioralista » 25 kvě 2016 06:40

Nejlepším řešením bude jak píše Martab.Kup si ruskou zmrzlinu a zbytek si schovej.Opravdu takové dotazy miluju.Mám tu 140 tisíc.Co si mám koupit? :roll:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”