Zdravím,
aktualizoval jsem si svůj mobilní telefon ASUS ZenFone 2 Laser na nový nabízený Android 6.0.1 (oficiální cestou - mobil mi to sám nabídl). Nyní se však potýkám s velikým problém. Nejdou mi přesunout žádné aplikace na SD kartu. SD kartu jsem zkoušel několikrát přímo v mobilu formátovat, zkoušel jsem použít různé aplikace třetích stran pro přesun aplikací, ale to nevedlo k naprosto žádnému výsledku. Co víc..., on mi ten mobil ani nenabídne u normálně přesunutelné aplikace, že by měla jít přesunout! Software třetích stran mi radí to co je na 1. a 2. screenu, ale v Androidu 6.0.1 to zdá se úplně chybí. Nějaká položka o změnění úložiště tam vůbec neexistuje. Jsem už bezradný a skutečně nevím, proč nejdou přesunout žádné aplikace. Mobil je tím pádem pro mně zcela nepoužitelný...
(SD kartu lze prý použít i jako interní úložiště: https://www.svetandroida.cz/microsd-kar ... d-6-201511 Přečetl jsem si a vím... Můj ASUS nic takového nenabízí a pokud ano, tak nevím, jak se na to dostat...)
Peklo jménem Android 6.0.1 => Jak přesunout aplikace?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Peklo jménem Android 6.0.1 => Jak přesunout aplikace?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3151
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8579
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3856
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2731
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”