dobrý den, jsem tu poprvé, potřebovala bych poradit, jsem jen uživatelka noteboku acer, a už asi po 4 té se mi to seklo tak že se do notebooku nemohu dostat, chtěla jsem pprosit o radu jak přes klavesu vypnu notas , ctrl-alt-del nefunguje a ani když to vypnu na tvrdo čudlem se to nevypne. dík vždycky mi to opravila nevštěva, ale ta je ted v zahraničí tak to zkouším sama
Naposledy upravil(a) EvaPP6 dne 26 črc 2016 20:33, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, mýval jsem to taky,ale jenom když jsem měl otevřeno mnoho věcí...ale že by mi se doněj nešlo ani dostat? Co zkusit vyndat baterku?Víc jak 10 sekund nechat venku a pak znovu dát do NTB :) jinak mě nic nenapadá
Ahojky, to jsem taky udělala, vyndala jsem baterku a vrátila cca po 5 min. ale vysledek stejný. asi budu muset vydržet až se mi za 3 týdny vrátí ze zahraničí neb aspon si zapne mobil a snad mi i odpoví co s tím, dík
Dobrý den, mám velký problém. V PC je poškozena naprostá většina souborů (jpg, doc, xls...). Po spuštění systému se otevře internetová stránka infoimp.shop/eqkes. Všechny soubory byly přepsány např. na IMG_jpg (namísto IMG.jpg) a typ souboru je...
Poslední příspěvek
Jedná se o ransomware. Moc úspěchů mít nebudeš. Existují sice nějaké programy, ale většina už nic neřeší. Verzí ransomware je velmi mnoho.
Děkuji, toto trochu pomohlo, spustil jsem obnovu souborů a něco se povedlo obnovit. Většina ale asi na...
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Mám Excel 2007 i 2010. Chci mít otevřené současně dva soubory a vidět ty tabulky obě, každou ve svém samostatném okně. Ano, dá se překlikávat na liště mezi soubory, ale vždy vidím jen jeden aktivní. A ano, dá se nastavit v zobrazení...
Poslední příspěvek
Myslím, že u 2010 fungovalo, že si otevřeš nový prázdný excel a přes nabídku soubor ->otevřít pak zvolíš dokument a měl by se otevřít v té konkrétní instanci excelu