Zdravím,
kupuji novou grafiku a rozhodl jsem se pro novou GTX 1070. Nemůžu se ale rozhodnout jaký model si koupit. karta bude hodně do budoucna, takze mi nevadí si připlatit za lepší. Preferuji co nejvyšší OC a potom co nejlepší chladič. Moji favoriti jsou MSI Gaming X (nebo spis verze Z az vyjde), asus strix OC a Gigabyte xtreme gaming.
Předem díky.
Jakou GTX 1070 koupit?
Re: Jakou GTX 1070 koupit?
MSI Gaming X.
Kvalitni a tiche chlazeni.
Kvalitni a tiche chlazeni.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
https://www.czc.cz/msi-geforce-gtx-1070 ... 04/produkt
nebo dražší https://www.czc.cz/asus-geforce-rog-str ... 26/produkt
Oboje chlazení jsou velice kvalitní.
nebo dražší https://www.czc.cz/asus-geforce-rog-str ... 26/produkt
Oboje chlazení jsou velice kvalitní.
Počkat si na recenzi, kde bude porovnání. Zatím jsem viděl recenze jen na jednotlivé kusy výrobce.
MSI nebo Gainward Phoenix GS. Gigabyte a Asus jsou hodně hlučné.
brutulus píše:MSI nebo Gainward Phoenix GS. Gigabyte a Asus jsou hodně hlučné.
Můžu se zeptat, kde jsi na to přišel? Chtěl bych několik zdrojů, abych měl jistotu, že to není jenom výkřik proti značce. Navíc, pokud se nepletu, tak ASUS Strix má asi do 60 stupňů Celsia větráčky vypnuté. Divil bych se, kdyby aktivní byly výrazně hlučnější. Gigabyte na tom bude podobně.
Jo a nezapomeňte mi dát ban za můj komentář, tím se vše vyřeší a všichni budem moudřejší.
Osobně ti nebudu doporučovat žádnou značku (nebudu ti vnucovat svůj rasismus), jak někdo psal, podívej se na srovnávací testy (pokud jsou). Co jsem koukal, tak nejvyšší takty mají Gigabyte, Gainward a PALiT, a trošku méně mají ASUS a Zotac, níž jsou pak další značky.
Pokud nevidíš chybu, podívej se, co je správně, pak je najdeš. Čím seš zkušenější, tím víc chyb uvidíš.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kde na to přišel nevím, ale taktéž nevím, proč bys měl dostávat BAN...
Asus Strix sice umí vypnout větráky, ale to je spíš jen do idle nikoliv v loadu. Gigabyte má hlučné ventilátory obecně, protože fyzika myslím funguje. Ale záleží spíš na člověku, jak vnímá jednotlivé frekvence a to co měří v testech nemá s tím co slyšíš moc společného a ve skutečnosti to není tak jednoduché.
Jaké ma karta od výrobce takty je docela jedno, protože nikdo ti nebrání si kartu sám přetaktovat. Tazatele by mělo zajímat spíš chlazení a napájení karty, aby něco vydržela. V případě GTX 1070 považuji jako dobrou volbu osvědčenou kvalitní MSI Gaming X.
Asus Strix sice umí vypnout větráky, ale to je spíš jen do idle nikoliv v loadu. Gigabyte má hlučné ventilátory obecně, protože fyzika myslím funguje. Ale záleží spíš na člověku, jak vnímá jednotlivé frekvence a to co měří v testech nemá s tím co slyšíš moc společného a ve skutečnosti to není tak jednoduché.
Jaké ma karta od výrobce takty je docela jedno, protože nikdo ti nebrání si kartu sám přetaktovat. Tazatele by mělo zajímat spíš chlazení a napájení karty, aby něco vydržela. V případě GTX 1070 považuji jako dobrou volbu osvědčenou kvalitní MSI Gaming X.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Sorry, ale testy si vygoogli sám. Na to nemám čas. Jestli tomu nevěříš, je to tvůj problém. Byla to jen dobře míněná rada ohledně hlučnosti.
A proto asi o Asusu v recenzích píšou, jak je tichý a výkonný ...
Tazatel se ptal, kterou kartu mu doporucuime. Snad uznas, ze odpoved ze nic nedoporucis a ze si na to ma prijit sam na zaklade testu neni to, co tazatel chce slysel.
Ban se obvykle nedava za nazor, ale za nevhodne chovani na foru. Napriklad za urazlive a drze poznamky nebo spam.
Osobne take dooporucuji MSI Gaming X, je to osvedcena rada karet.
Ban se obvykle nedava za nazor, ale za nevhodne chovani na foru. Napriklad za urazlive a drze poznamky nebo spam.
Osobne take dooporucuji MSI Gaming X, je to osvedcena rada karet.
Asi neumíš číst. Jasně jsem psal, že doporučuji MSI a Gainward. Pokud tomu někdo nevěří že jsou méně hlučné než Asus a Gigabyte tak s tím už nic nenadělám. Lépe poradit už neumím a shánět důkazy opravdu odmítám.
A já jasně říkám, že nelze jednoznačně nic doporučit, dokud nevyjde nějaké srovnání. Takhle je to jen střílení od oka. Zkušený kupec si počká, klesnou ceny a vyjdou najevo zkušenosti ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1170
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 13:45