Ahoj,
mám v plánu zakoupit notebook HP 250 G4 a vyměnit v něm HDD za SSD ADATA Premier SP550 120GB a paměť RAM za Corsair Vengeance 8GB (Kit 2x4GB).
Chtěl bych vás poprosit o radu, zda jsou tyto výměny možné.
V manuálu (doufám, že je to správný manuál) u podporovaných harddisků mluví pouze o konfiguracích HDD a SSHD a to mě trochu mate.
Dále v manuálu, u paměti RAM, píší, že: "Supports up to 8 GB of system RAM in the following configurations: 8192-MB total system memory (8192×1) or (4096×2)" a "DDR3L-1600 dual channel support" - z toho usuzuji, že mnou vybraný kit pamětí by měl fungovat. Nebo je třeba dodržet ještě něco kromě typu (DDR3L), frekvence (1600) a kapacity (2x4GB)?
A tedy věc, která mě velmi mate v manuálu je "Two non-customer-accessible/upgradable memory module slots". Co to přesně znamená? Že paměť RAM vůbec nejde zvýšit? Nebo to znamená jen, že jsou nesnadno dostupné?
Díky moc za váš čas a vaše odpovědi.
Výměna RAM u HP 250 G4
Re: Výměna RAM u HP 250 G4
Two non-customer-accessible/upgradable memory module slots
To znamena ze vymenu modulu nemuze provest uzivatel, protoze by musel porusit zaruku. Takze jak je u novych HP zvykem je potreba rozebrat pul notebooku.
To znamena ze vymenu modulu nemuze provest uzivatel, protoze by musel porusit zaruku. Takze jak je u novych HP zvykem je potreba rozebrat pul notebooku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2302
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4570
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11153
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”